3 Mayıs 2024 Cuma / 25 Sevval 1445

POMEM mülakatları ne zaman yapılacak?

23.Dönem başvuru sonuçları ve parkur bilgisi araştırılıyor.

30 Ekim 2018 Salı 07:00 - Güncelleme:
POMEM mülakatları ne zaman yapılacak?

Polis olmak için aranan şartlar nelerdir? 23. Dönem POMEM polis alımı başvuru sonuçlarının, ne zaman açıklanacağına dair bir bilgi henüz yok. Konu hakkında bir açıklama ya da gelişme olduğu takdirde haberimizden takip edebilirsiniz. Öte yandan, Sınava giriş koşulları, sınav takvimi ve diğer hususlar, Polis Akademisinin "www.pa.edu.tr" internet sitesinden ilan edilecek. Sonuçlar açıklanmadığı için mülakat tarihleri de belli değil. Bu hususta da bir gelişme olduğu takdirde haberimizden takip edebilirsiniz.

 

POMEM MÜLAKATLARI NE ZAMAN? BAŞVURU SONUÇLARI NE ZAMAN AÇIKLANACAK?

23. dönem POMEM başvuru sonuçları heyecanla beklenirken, Polis Akademisi tarafından başvuru sonuçlarının ne zaman açıklanacağı konusunda bir açıklama yapılmadı. Konu ile ilgili resmi bir açıklama geldiğinde haberimizden takip edebilirsiniz. Öte yandan, Sınava giriş koşulları, sınav takvimi ve diğer hususlar, Polis Akademisinin "www.pa.edu.tr" internet sitesinden ilan edilecek.

 

ADAYLAR ÖN SAĞLIK KONTROLÜNDEN GEÇECEK

POMEM sınavına girmek isteyen adaylar, ön sağlık kontrolünde "Polis Meslek Eğitim Merkezi Öğrenci Adayı Olur" onayını aldıktan sonra sonraki aşamaya geçebilecek. Bu aşamayı geçemeyen adaylar, sonraki sürece dahil olamayacak.