5 Mayıs 2024 Pazar / 27 Sevval 1445

POMEM yaş şartında sınır kaç?

POMEM yaş şartında son durum ne? Yaş şartında sınır 32 olacak mı? POMEM başvuru şartları nedir?

1 Kasım 2018 Perşembe 07:00 - Güncelleme:
POMEM yaş şartında sınır kaç?

POMEM Yaş şartı sınırının değişmesini isteyen adaylar, yetkililere sosyal medya üzerinden ulaşmaya çalışıyor. Adaylar, taleplerini en popüler sosyal medya platformu olan Twitter üzerinde #POMEM32YaşTalebi etiketi ile mesajlarını paylaşıyor.

23. Dönem Polis Meslek Eğitim Merkezleri (POMEM) polis alımı için heyecanlı bekleyiş devam ediyor. 14 Ekim'de ön başvurularını tamamlayan polis adayları, başvuru sonuçlarının açıklanması ve mülakat tarihlerinin belirlenmesini sabırsızlıkla bekliyor. Polis Akademisi Başkanlığı Polis Meslek Eğitim Merkezlerine 23. dönem için bini kadın olmak üzere yapılacak 10 bin öğrenci alımı için süreç henüz tamamlanmadı. Ön başvuru için belirlenen sürenin bitmesinin ardından gözler bu kez, sonuçların açıklanacağı ve mülakata girmeye hak kazanacak isimlerin belirleneceği tarihe çevrildi.

POMEM BAŞVURU SONUÇLARI NE ZAMAN AÇIKLANACAK?

23. Dönem POMEM polis alımı başvuru sonuçlarının, ne zaman açıklanacağına dair bir bilgi henüz yok. Konu hakkında bir açıklama ya da gelişme olduğu takdirde haberimizden takip edebilirsiniz. Öte yandan, Sınava giriş koşulları, sınav takvimi ve diğer hususlar, Polis Akademisinin "www.pa.edu.tr" internet sitesinden ilan edilecek.

Polis olmak isteyenler taleplerini iletmek için en popüler sosyal medya platformu olan Twitter üzerinde #POMEM32YaşTalebi etiketi ile mesajlarını iletmeye çalışıyorlar.