26 Nisan 2024 Cuma / 18 Sevval 1445

PTT KPSS'siz personel alımı başvuru şartları!

PTT 2019 KPSS'siz personel alımı ile ilgili beklenen açıklama geldi.

16 Şubat 2019 Cumartesi 07:00 - Güncelleme:
PTT KPSS'siz personel alımı başvuru şartları!

PTT personel alımı başvuru formu ve şartları araştırılmaya devam ediyor. KPSS şartsız PTT personel alımı ile ilgili beklenen ilan yayınlandı. İnternet üzerinden PTT personel alımı başvuruların nasıl yapılacağı merak konusu olurken konuya ilişkin ayrıntıları bu haberimiz üzerinde derledik.

2019 PTT memur alımı ile ilgili beklenen açıklama geldi. KPSS’li KPSS’siz PTT personel alımı başvuru şartları belli oldu. Başvuru yapmak isteyen memur adayları için ilan ile ilgili ayrıntıları bu haberimiz üzerinde derledik. Yeni yıllarda da kadroya alımların sayısının artacağını belirten PTT Genel Müdürlüğü’nden gelen açıklama haberimizde.

PTT tarafından KPSS şartı aranmadan alınacak 55 bin memur alımında yeni gelişme yaşandı. PTT memur alımının yapılacağı kadrolar belli oldu. Binlerce insanın beklediği haber geldi. PTT memur alımı ilanına ilgi her geçen gün büyüyor.

PTT Genel Müdürü Kenan Bozgeyik, PTT'nin yeni şubelere açacağını ifade ettiği açıklamasında personel alımı konusuna değindi ve 2023 yılında 100 bin personel sayısına ulaşmayı hedeflediklerini açıkladı.

PTT'nin kendi bünyesine KPSS'siz yapacağı 55 bin kişilik memur alımının detayları belli oldu.