2 Ağustos 2025 Cumartesi / 8 Safer 1447

Şafak Pavey'den engelli ziyareti

Kocaeli’nin Çayırova ilçesine gelen CHP Genel Başkan Yardımcısı ve İstanbul Milletvekili Şafak Pavey, Özgürlük Mahallesinde ikamet eden işçi bir babanın üç engelli çocuğunu ziyaret ederek onlarla dertleşti. Kendisi de geçirdiği trafik kazası nedeniyle engelli duruma düşen Pavey’in bu davranışı mahalle halkında sempati uyandırdı.

iha28 Ocak 2014 Salı 07:00 - Güncelleme:
Şafak Pavey'den engelli ziyareti
Şavak Pavey'e ziyaretinde CHP Belediye Başkan Adayı Timur Koç, CHP İlçe Başkanı Rasim Meriç ve Kadın Kolları Başkanı Türkan Kılıç eşlik etti. Pavey, Özgürlük Mahallesi’nde ikamet eden Hasibe ve Celal Usta çiftinin bedensel engelli çocukları Nasır, Savaş ve Aygül’ü evinde ziyaret etti.
Pavey, engelli kardeşlerle uzun süre sohbet etti. Engelli kardeşler de Pavey'in ziyaretinden dolayı duyduğu memnuniyetlerini dile getirdi.

ÖNERİLEN VİDEO

Lüks teknelerin gözdesi oldular: Kayıkta gözleme mesaisi

Kapat
Video yükleniyor...