3 Mayıs 2024 Cuma / 25 Sevval 1445

Sağlık Bakanlığı atama sonuçları belli oldu! Sağlık Bakanlığı tercih sonuçları sorgulama ekranı

Sağlık Bakanlığı atama sonuçları tıkla öğren sayfası yoğun bir şekilde araştırılıyor. Sağlık Bakanlığı tercih sonuçları erişime açıldı. Büyük bir heyecanla beklenen Sağlık Bakanlığı atama sonuçları az önce ÖSYM'den yapılan duyuru ile erişime açıldı. Adaylar, yerleştirme sonuçlarına 28 Ağustos 2019 tarihinde saat 14.00’ten itibaren ÖSYM’nin https://sonuc.osym.gov.tr adresinden T.C. Kimlik numaraları ve aday şifreleri ile öğrenebilecekler. Sağlık Bakanlığı atama sonuçları sorgulama sayfası sizlerle...

29 Ağustos 2019 Perşembe 07:00 - Güncelleme:
Sağlık Bakanlığı atama sonuçları belli oldu! Sağlık Bakanlığı tercih sonuçları sorgulama ekranı
Sağlık Bakanlığı tercih sonuçları erişime açıldı. Tüm adaylar büyük bir heyecanla sınav sonuçlarını öğrenmek istiyorlar. Sağlık Bakanlığı  atama sonuçları tıkla öğren sayfası haberimizin içerisinde yer alıyor. KPSS 2019/4 Sağlık Bakanlığının sözleşmeli pozisyonlarına yerleştirme işlemleri tamamlandı. Adaylar, yerleştirme sonuçlarına 28 Ağustos 2019 tarihinde saat 14.00’ten itibaren ÖSYM’nin https://sonuc.osym.gov.tr adresinden T.C. Kimlik numaraları ve aday şifreleri ile öğrenebilecekler. İşte Sağlık Bakanlığı  atama sonuçları sorgulama sayfası... 
 

SAĞLIK BAKANLIĞI ATAMA SONUÇLARI TIKLA ÖĞREN

 
SAĞLIK BAKANLIĞI TERCİH SONUÇLARI ERİŞİME AÇILDI! 
KPSS 2019/4 Sağlık Bakanlığının sözleşmeli pozisyonlarına yerleştirme işlemleri tamamlanmıştır. Adaylar, yerleştirme sonuçlarına 28 Ağustos 2019 tarihinde saat 14.00’ten itibaren ÖSYM’nin https://sonuc.osym.gov.tr adresinden T.C. Kimlik numaraları ve aday şifreleri ile erişebilirler.
 

 
YERLEŞTİRME BİLGİLERİ AÇIKLANDI
Toplam 141 bin 835 kişinin tercih yaptığını açıklayan ÖSYM, ortaöğretim alanında 35 bin 260, ön lisans alanında 54 bin 370, lisans alanında ise 52 bin 205 kişinin tercih yaptığını duyurdu. Tercihler kapsamında 12 bin kişinin yerleştiğini duyuran ÖSYM, dağılımı ise ortaöğretim 2 bin 243, ön lisans için 2 bin 592, lisans için ise 7 bin 165 olarak açıkladı. 
 
ATAMALAR NASIL YAPILACAK?
ÖSYM tarafından yerleştirilen adaylar, başka bir sınav veya mülakat yapılmaksızın, yerleştirme yapılan sözleşmeli pozisyonlara Sağlık Bakanlığı tarafından doğrudan atanacaklardır. Yerleştirildikleri halde atama için öngörülen niteliklere sahip olmayan veya gerekli belgeleri süresi içinde yerleştirildiği kuruma teslim etmeyen adayların atamaları yapılmayacaktır.
 
 

 
SAĞLIK BAKANLIĞI PERSONEL ALIMI TERCİHLERİ SONA ERDİ
KPSS tercih işlemleri 7 Ağustos ve 21 Ağustos tarihleri aralığında gerçekleştirildi. Tercih işlemleri, 21 Ağustos 2019 tarihinde saat 23.59'da sona erdi. Tercih işlemleri ÖSYM’nin https://ais.osym.gov.tr adresinden T.C. kimlik numarası ve aday şifresi kullanılarak bireysel olarak yapılacaktır.
 
Odyolog, Perfüzyonist, Dil ve Konuşma Terapisti ve Sağlık Fizikçisi pozisyonlarında tercih yapmak isteyen ve ilgili alanlarda lisansüstü (yüksek lisans veya doktora) öğrenim görmüş adayların, 19 Ağustos 2019 Pazartesi günü saat 17.00’ye kadar Devlet Personel Başkanlığı Kamu Personel İstihdamı Dairesi Başkanlığına şahsen başvuru yaptı. KPSS tercih kılavuzu 31 Temmuz itibari ile erişime açılmıştı.