25 Nisan 2024 Perşembe / 17 Sevval 1445

Sağlık Bakanlığı sürekli işçi alımı kura sonuçları açıklandı! Sağlık Bakanlığı personel alımı kura sonuç sorgulama

Geçtiğimiz günlerde başvuruları tamamlanan Sağlık Bakanlığı İŞKUR 14 bin işçi alımı için bekleyiş sona erdi. 737 bin 489 kişinin başvurduğu Sağlık Bakanlığı işçi alımı kura sonuçları açıklandı. Noter huzurunda gerçekleşen çekiliş sonrası Sağlık Bakanlığı kura sonuçları sorgulama ekranı üzerinden erişime açıldı. Sağlık Bakanlığı bünyesinde çalışacak 14 bin işçi alımı kura sonuçları ve isim listesi halinde açıklandı.

10 Nisan 2020 Cuma 09:27 - Güncelleme:
Sağlık Bakanlığı sürekli işçi alımı kura sonuçları açıklandı! Sağlık Bakanlığı personel alımı kura sonuç sorgulama

Sağlık Bakanlığı işçi alımı kura sonuçları açıklandı.  2020 Sağlık Bakanlığı işçi alımı kura sonuçları sorgulama ve İŞKUR giriş ekranı ile 14 bin sürekli işçi alımı kura sonuçları isim listesi detaylarına haberimizden erişebilirsiniz. Sağlık Bakanlığı işçi alımı kura çekilişi sonrası farklı kadrolardan başvurularını tamamlayanlar Sağlık Bakanlığı İŞKUR işçi alımı başvuru sonuçlarının nasıl öğrenileceğini araştırıyor. Peki, Sağlık Bakanlığı İŞKUR kura sonuçları nereden ve nasıl öğrenilir? İşte, Sağlık Bakanlığı İŞKUR kura sonuçları sorgulama sayfası ve konuyla ilgili ayrıntılı bilgiler...

4 farklı meslek kolundan toplam 14 bin sürekli işçi alımı yapan Sağlık Bakanlığı, İŞKUR ve Türkiye Noterler Birliği'nin katkılarıyla kura çekilişinin ilk etap tamamlandı. Toplam 14 bin kişinin istihdam edileceği Sağlık Bakanlığı sürekli işçi alımı için kura sonuçları, isim listesi belli oldu. Kimlik bilgileri ile kolayca sorgulama işlemlerini gerçekleştirebilecek olan adaylar, temizlik personeli, güvenlik görevlisi, klinik destek personeli ve aşçı branşlarında yapılacak olan atamalarda yerleşip yerleşemediğini öğrenebilecek.

İŞKUR Sağlık Bakanlığı işçi alımı sonuçları için aşağıdaki linke tıklayabilirsiniz.

SAĞLIK BAKANLIĞI İŞÇİ ALIMI KURA SONUÇLARI

08 Nisan 2020 Çarşamba:

Bakanlık Merkez Teşkilatı, Adana, Adıyaman, Ankara, Batman, Bingöl, Bitlis, Diyarbakır, Elâzığ, Erzurum, Hakkâri, Hatay, İstanbul, İzmir, Kahramanmaraş, Konya, Kütahya, Mardin, Mersin, Muş, Samsun, Siirt, Sivas, Şanlıurfa, Şırnak, Van ve Zonguldak illeri için,

09 Nisan 2020 Perşembe:

Afyonkarahisar, Ağrı, Aksaray, Amasya, Antalya, Ardahan, Artvin, Aydın, Balıkesir, Bartın, Bayburt, Bilecik, Bolu, Burdur, Bursa, Çanakkale, Çankırı, Çorum, Denizli, Düzce, Edirne, Erzincan, Eskişehir, Gaziantep, Giresun, Gümüşhane, Iğdır, Isparta, Karabük, Karaman, Kars, Kastamonu, Kayseri, Kırıkkale, Kırklareli, Kırşehir, Kilis, Kocaeli, Malatya, Manisa, Muğla, Nevşehir, Niğde, Ordu, Osmaniye, Rize, Sakarya, Sinop, Tekirdağ, Tokat, Trabzon, Tunceli, Uşak, Yalova ve Yozgat illeri için kura işlemi gerçekleştirilecektir.