2 Mayıs 2024 Perşembe / 24 Sevval 1445

Sağlık Bakanlığı işçi alımı sonuçları açıklandı! Sağlık Bakanlığı kura sonuçları sorgulama

Sağlık Bakanlığı kura sonuçları açıklandı. Sağlık Bakanlığı, 10 bin işçi alımı için ilk gün kura çekimi Nisan'ın 6-7 tarihlerinde gerçekleştirildi. İŞKUR işçi alımı kura çekimi için binlerce adayın gözü kulağı Sağlık Bakanlığı işçi alımı kura sonuçlarına çevrildi. Başvuru yapan binlerce aday büyük bir heyecanla Sağlık Bakanlığı kura sonuçları isim listesini araştırıyor. İşte Sağlık Bakanlığı kura sonuçları sorgulama ekranı

7 Nisan 2022 Perşembe 12:37 - Güncelleme:
Sağlık Bakanlığı işçi alımı sonuçları açıklandı! Sağlık Bakanlığı kura sonuçları sorgulama

Sağlık Bakanlığı kura sonuçları açıklandı. Sağlık Bakanlığı bünyesinde istihdam edilecek 10 bin sürekli işçi alımı için kura çekimi 6-7 Nisan'da gerçekleştirildi. İŞKUR Sağlık Bakanlığı kura sonuçları için binlerce adayın heyecanlı bekleyişi sona erdi. Sağlık Bakanlığı kura sonuçları isim listesi belli oldu. İşte Sağlık Bakanlığı kura sonuçları sorgulama!

SAĞLIK BAKANLIĞI İŞÇİ ALIMI SONUÇLARI AÇIKLANDI

Sağlık Bakanlığı 10 bin işçi alımı için düzenlenen kura sonuçları açıklandı. Sağlık Bakanlığı işçi alımı başvurularının ardından binlerce adayın gözü Sağlık Bakanlığı işçi alımı kura sonuçlarına çevrildi. Sağlık Bakanlığı 10 bin personel alımı kura çekimi tamamlandı. Peki Sağlık Bakanlığı kura çekimi sonuçları nasıl ve nereden görüntülenir? İşte detaylar...

SAĞLIK BAKANLIĞI PERSONEL ALIMI SONUÇLARI NASIL ÖĞRENİLİR?

Sağlık Bakanlığı 10 bin sözleşmeli işçi alımı kura sonuçları https://iscisonuc.saglik.gov.tr/ internet adresinden ilan edildi.

SAĞLIK BAKANLIĞI KURA SONUÇLARI İSİM LİSTESİ İÇİN TIKLAYINIZ

T.C. Sağlık Bakanlığı Taşra Teşkilatı Hizmet Birimleri 10.000 Sürekli İşçi Alımı Kura Sonuçları için açılan sayfada; TC Kimlik No, Baba Adı ve Doğum Yılı (4 haneli olarak) yazılarak sonuçlar görüntülenebiliyor.

İl ve mesleklere göre ilan edilen kadro sayısı kadar asıl ve asıl sayı kadar da yedek aday için kura ile yerleştirme işlemi, Türkiye Noterler Birliği çekiliş programı ile noter huzurunda 06-07 Nisan 2022 tarihlerinde Bakanlığımız Bilkent Yerleşkesinde gerçekleştirildi. Koronavirüs (Covid-19) salgını ile mücadele kapsamında kura salonuna katılımcı alınmadı. Kura çekilişi, Sağlık Bakanlığı'nın YouTube kanalından (https://www.youtube.com/user/SaglikBakanligi) yayınlandı.

Sağlık Bakanlığı kura sonuçları illerin trafik koduna göre sıralı şekilde, her bir il ve meslek için ayrı ayrı yapılacaktır." ifadelerine yer verildi.

Atama için öngörülen niteliklere sahip olmayan adaylar ile yanlış, yanıltıcı veya yalan beyanda bulunmuş olup tercihlerine yerleşenlerin atama işlemleri yapılmayacaktır. Sehven yapılsa dahi atama işlemleri iptal edilecektir. Yerleştirildiği kadroların nitelik ve şartlarını taşıdığı halde istenen belgeleri süresi içerisinde teslim etmeyen adaylar göreve başlatılmayacaktır.

6 NİSAN ÇEKİLİŞİ YAPILAN İLLER

Adana, Adıyaman, Afyonkarahisar, Ağrı, Amasya, Ankara, Antalya, Artvin, Aydın, Balıkesir, Bilecik, Bingöl, Bitlis, Bolu, Burdur, Bursa, Çanakkale, Çankırı, Çorum, Denizli, Diyarbakır, Edirne, Elazığ, Erzincan, Erzurum, Eskişehir, Gaziantep, Giresun, Gümüşhane, Hakkari, Hatay, Isparta, Mersin, İstanbul, İzmir, Kars, Kastamonu, Kayseri, Kırklareli, Kırşehir. (Kura çekilişi saat 09:30'da Adana ili ile başlayarak il trafik koduna göre sıra ile çekilecek olup, en son Kırşehir ili için çekiliş yapılarak tamamlanacaktır.)

7 NİSAN 2022 KURA ÇEKİLİŞİ YAPILAN İLLER

Kocaeli, Konya, Kütahya, Malatya, Manisa, Kahramanmaraş, Mardin, Muğla, Muş, Nevşehir, Niğde, Ordu, Rize, Sakarya, Samsun, Siirt, Sinop, Sivas, Tekirdağ, Tokat, Trabzon, Tunceli, Şanlıurfa, Uşak, Van, Yozgat, Zonguldak, Aksaray, Bayburt, Karaman, Kırıkkale, Batman, Şırnak, Bartın, Ardahan, Iğdır, Yalova, Karabük, Kilis, Osmaniye, Düzce. (Kura çekilişi saat 09:30'da Kocaeli ili ile başlayarak il trafik koduna göre sıra ile çekilecek olup, en son Düzce ili için çekiliş yapılarak tamamlanacaktır.)