18 Mayıs 2024 Cumartesi / 11 Zilkade 1445

Şahsiyet dizisi konusu ne? Şahsiyet oyuncuları kimler? Şahsiyet dizisi en güzel replikleri

Usta sanatçı Haluk Bilginer, Şahsiyet dizisindeki muhteşem performansıyla 47. Uluslararası Emmy Ödülleri'nde 'En İyi Erkek Oyuncu' seçildi. Ödül aldıktan sonra açıklamalar da bulunan Bilginer 'Kendimden çok Türkiye için mutluyum' dedi. 21 ülkeden 11 kategoride 44 adayın olduğu listede Haluk Bilginer, Şahsiyet dizisindeki Agâh Beyoğlu karakteriyle 'En İyi Erkek Oyuncu' kategorisinde aday gösterilmişti. Senaryosunu Hakan Günday'ın yazdığı, Onur Saylak'ın yönettiği Şahsiyet dizisi hakkında da araştırmalar yapılmaya başlandı. Şahsiyet dizisi konusu nedir? Şahsiyet oyuncuları kimler? gibi soruların yanıtları merak konusu oldu. Şahsiyet dizisi en güzel replikleri sizlerle..

27 Kasım 2019 Çarşamba 07:00 - Güncelleme:
Şahsiyet dizisi konusu ne? Şahsiyet oyuncuları kimler? Şahsiyet dizisi en güzel replikleri
Bu yıl 47'ncisi düzenlenen Uluslararası Emmy Ödülleri, New York'ta gerçekleştirilen törenle sahiplerini buldu. Sanatçı Bilginer, 47. Uluslararası Emmy Ödülleri'nde "En İyi Erkek Oyuncu" ödülüne layık görüldü. Yaşadığı mutluluğu basın mensuplarıyla paylaşan Bilginer, açıklamasıyla herkesi duygulandırdı. 47. Uluslararası Emmy Ödülleri'nin ardından Şahsiyet dizisi hakkınd da araştırmalar yapılmaya başlandı. Şahsiyet dizisi konusu nedir? Şahsiyet oyuncuları kimler? gibi sorularn yanıtları merak ediliyor. Şahsiyet dizisi en güzel replikleri sizlerle.. 
 
ŞAHSİYET DİZİSİ KONUSU NEDİR?
Emekli bir adliye memuru olan Agâh Beyoğlu, İstanbul’un en kalabalık ve hareketli semti Beyoğlu’nda yalnız ve münzevi bir yaşam sürdürmektedir. Kızı yurtdışında yaşamakta, eşi ise yıllar önce vefat etmiştir.
 

Agâh’ın bu tekdüze yaşantısı, kendisine konan Alzheimer Başlangıcı teşhisiyle altüst olur. Hastalığından ötürü er geç bütün anılarını unutacaktır. Bu gerçek karşısında başta bocalasa da Agâh, unutmanın bir fırsat olduğunu fark eder. Yıllardır planladığı ancak sürekli ertelediği bir cinayeti işlemek için bir fırsat! Nasıl olsa işleyeceği bu suçu gelecekte hatırlamayacak, hatırlamayacağı için de vicdan azabı çekmeyecektir.
 
Bunun yanında cinayet büro amirliğindeki tek kadın polis olan Nevra, üzerindeki baskılar yüzünden istifanın eşiğine gelmiştir. Ancak Agâh’ın aldığı cinayet kararı, Nevra’nın hayatını da tamamen değiştirecektir.
 
 ŞAHSİYET OYUNCULARI KİMLER? 
Haluk Bilginer, Cansu Dere, Metin Akdülger, Şebnem Bozoklu, Hüseyin Avni Danyal, Necip Memili, Müjde Ar, Şenay Güler, Ayhan Kavas, İbrahim Selim, Fırat Topkorur
 

 
ŞAHSİYET DİZİSİ EN GÜZEL REPLİKLERİ 
 ”Sakın bana ben de sevdim deme. Seninki sevgi değil, hınç. Hınçla sevilmez."
 
”Ne güzel olurdu, değil mi? Yanlış bildiğimiz her şeyi unutsak, sadece doğrular kalsa.”
 
“Bir şuç işlemek istiyorsan ama suçlanmak istemiyorsan, etrafına yeterince kalabalık toplaman yeterli”
 
 "Sen zannediyor musun ki bir tek alzheimer olan sensin? Herkes hasta, hepsi hasta. Yarın bugün bir milli maç olur, herkes her şeyi unutur. Bu millet neleri unuttu, seni mi unutmayacak, sen kimsin ki, alt tarafı bir katil, alt tarafı bir cinayet haberi."
 
 "Ben insanlarla nasıl yaşanır bilmiyorum. Yani insanlarla nasıl konuşulur, onlarla nasıl vakit geçirilir, biriyle arandaki mesafe nasıl ayarlanır. Bunların hiçbirini bilmiyorum."
 
"Bu hayattaki bütün kötülükleri aslında hiç tanımadığımız insanlar yapar. Onun içinde her sabah uyanır uyanmaz yaptığımız ilk şey kendimizi kandırmak”