2 Ocak 2026 Cuma / 14 Recep 1447

Sakarya'da ''Şafak 54'' operasyonu: 37 kişi yakalandı

Sakarya'da helikopter destekli düzenlenen operasyonda 37 kişi yakalandı, bir miktar uyuşturucu ve silah ele geçirildi.

AA2 Ağustos 2017 Çarşamba 07:00 - Güncelleme:
Sakarya'da ''Şafak 54'' operasyonu: 37 kişi yakalandı

Sakarya Emniyet Müdürlüğü'ne bağlı yaklaşık bin polis, şafak vaktinde kentteki 47 mahallede eş zamanlı operasyon düzenledi.

Polis helikopteri, özel harekat ve çevik kuvvet polislerinin ve arama köpeklerinin de destek verdiği operasyonda, bazı evlerin kapıları koçbaşıyla kırıldı.

Operasyonda, 4 ruhsatsız tabanca, 4 kurusıkı tabanca, 3 av tüfeği, 17 fişek, 1 kilo 200 gram eroin, 184 uyuşturucu hap, 586 gram esrar ve 18 gram bonzai ele geçirildi.

Operasyonda gözaltına alınan, aralarında ülkeye kaçak yollarla giren Gürcistan uyruklu bir kişinin de bulunduğu 37 şüpheli emniyet götürüldü.

ÖNERİLEN VİDEO

Kontrolden çıkan tır eve daldı: Kaza anı anbean kaydedildi

Kapat
Video yükleniyor...