5 Kasım 2025 Çarşamba / 15 CemaziyelEvvel 1447

Sındırgı MYO'da uzaktan eğitime geçildi

Balıkesir Üniversitesi senatosu devam eden deprem fırtınası nedeni ile Sındırgı Meslek Yüksek Okulu (MYO)'da dersler uzaktan eğitime karar aldı.

IHA5 Kasım 2025 Çarşamba 09:52 - Güncelleme:
Sındırgı MYO'da uzaktan eğitime geçildi

Depremden dolayı BAÜN'de dersler uzaktan eğitimle görülecek.

Balıkesir Üniversitesi (BAÜN) Senatosu, Sındırgı'da yaşanan depremler nedeniyle önemli bir karar aldı. 2025-2026 Eğitim-Öğretim Yılı Güz Döneminde Sındırgı Meslek Yüksekokulu'nda derslerin ve sınavların uzaktan eğitimle yapılmasına oy birliğiyle karar verildi.

Kararda, 6 Ağustos ve 27 Ekim'de meydana gelen 6.1 büyüklüğündeki depremler ile artçı sarsıntıların sürdüğü, çok sayıda binanın hasar gördüğü ve öğrencilerin barınma sorunları yaşadığı vurgulandı. BAÜN Eğitim-Öğretim Komisyonunun önerisi doğrultusunda alınan karar, Yükseköğretim Kurulu Başkanlığına sunulacak.

ÖNERİLEN VİDEO

ABD'de kargo uçağı düştü

Kapat
Video yükleniyor...