16 Nisan 2026 Perşembe / 29 Sevval 1447

Siverek saldırısında son durum: Yaralananlar taburcu edildi

Şanlıurfa Valisi Hasan Şıldak, Siverek'teki bir okula düzenlenen silahlı saldırıda yaralanan 10 kişinin tedavilerinin tamamlanarak taburcu edildiğini duyurdu. Hastanede kalan 6 yaralıyı ziyaret eden Vali Şıldak, öğrencilerin ve öğretmenlerin sağlık durumlarının iyiye gittiğini belirtti.

AA16 Nisan 2026 Perşembe 14:47 - Güncelleme:
Siverek saldırısında son durum: Yaralananlar taburcu edildi

Şanlıurfa Valisi Hasan Şıldak, ABD merkezli X şirketinin sosyal medya platformundaki hesabından yaptığı paylaşımda, Siverek'te düzenlenen silahlı saldırıda yaralanan öğrenci ve öğretmenleri hastanede ziyaret ettiğini belirtti.

Tedavisi tamamlanan 10 kişinin taburcu edildiğini ifade eden Şıldak, şunları kaydetti:

"Şu anda hastanelerde tedavileri devam etmekte olan 6 yaralımız bulunuyor. Şükürler olsun 10 vatandaşımız, tedavileri tamamlanarak taburcu edildi. Tedavileri süren yaralılarımızın sağlık durumları iyi. Bir öğrencimizin ise tedavi süreci olumlu şekilde ilerliyor. Kıymetli aileleri ile de bir araya geldiğimiz öğrencilerimize ve öğretmenlerimize tekrar geçmiş olsun diyor, yüce Allah'tan acil şifalar diliyorum."

  • siverek okul saldırısı
  • şanlıurfa okul saldırısı
  • şanlıurfa yaralı
  • öğrenci yaralı

ÖNERİLEN VİDEO

Maymunu kovalarken elektrik akımına kapıldı

Kapat
Video yükleniyor...