26 Nisan 2024 Cuma / 18 Sevval 1445

Son dakika haberi... İdari izinli memurlar ne zaman işe başlayacak? Memurlar ne zaman normale dönecek?

İdari izinli memurların ne zaman işe başlayacağı belli oldu. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, koronavirüs kısıtlamaları ve tedbir uygulamalarının kaldırılacağına ilişkin açıklamasında dikkat çeken Haziran başı tarihi için önemli bilgiler verdi. Bu kapsamda idari izinli sayılan memurların idari izinlerinin ne zaman biteceği de netleşmiş oldu. Peki memurlar ne zaman işe başlayacak? Kamuda çalışan memurların ne zaman normale döneceği kabinenin son dakika kararıyla resmen belli oldu.

29 Mayıs 2020 Cuma 09:18 - Güncelleme:
Son dakika haberi... İdari izinli memurlar ne zaman işe başlayacak? Memurlar ne zaman normale dönecek?

Mayıs ayı başlarında Koronavirüs (corona virüsü) pandemisi nedeniyle kamu çalışanlarına, memurlara getirilen idari izin ve esnek çalışma düzeninin bitiş tarihi resmen belli oldu. Böylece İdari izinli memurlar ne zaman işe başlayacak? sorusu da cevabını bulmuş oldu. Cumhurbaşkanlığı Kabinesinin kritik toplantısında bugün alınan son dakika kararları ile memurların ne zaman işe döneceği de kararlaştırılmış ve tarih belirlenmiş oldu. Buna göre Haziran ayı ile birlikte memurlar normal çalışma düzenine dönecek.

BAŞKAN ERDOĞAN MERAK EDİLENLERİ CEVAPLADI

Kamuda normale dönecek olan memurlar hangileri? Normalleşme aşamaları neler? Memurların idari izni ne zaman bitecek? Esnek ve uzaktan çalışanların bu sistemi devam edecek mi? gibi sorular Başkan Recep Tayyip Erdoğan'ın liderliğinde toplanan kabine görüşmesi ile cevap buldu.

SON DAKİKA KARARINI BAŞKAN ERDOĞAN AÇIKLADI;

MEMURLAR NE ZAMAN İŞE BAŞLAYACAK?

Başkan Erdoğan merak edilen "memurlar ne zaman normale dönecek?" sorusunu şöyle yanıtladı: İdari izinde bulunan veya esnek çalışma sistemine dahil olan kamu personeli 1 Haziran tarihi itibarıyla normal mesaiye başlayacak.