24 Nisan 2024 Çarşamba / 16 Sevval 1445

Bakan Kurum'un koronavirüs testi pozitif çıktı

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum'un koronavirüs testi pozitif çıktı.

AA9 Şubat 2022 Çarşamba 22:54 - Güncelleme:
Bakan Kurum'un koronavirüs testi pozitif çıktı

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum'un Kovid-19 testinin pozitif çıktığı belirtildi.

Bakanlıktan alınan bilgiye göre, Kurum'un hafif belirtiler üzerine öğle saatlerinde verdiği Kovid-19 testinin sonucu pozitif çıktı.

Bakan Kurum'un hastalığı hafif geçirdiği öğrenildi.

TBMM Başkanı Mustafa Şentop, İçişleri Bakanı Süleyman Soylu ve AK Partili siyasetçiler, Kovid-19 testi pozitif çıkan Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum için sosyal medya hesaplarından geçmiş olsun mesajı paylaştı.

BAKAN KURUM'A GEÇMİŞ OLSUN MESAJLARI

TBMM Başkanı Mustafa Şentop, Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum'u telefonla aradığını belirterek, "Kovid- 19 testi pozitif çıkan Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum'u arayarak geçmiş olsun dileklerimi ilettim. Cenab-ı Hak'tan kendisine ve tüm hastalarımıza acil şifalar diliyorum" dedi.

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, "Koronavirüse yakalanan, Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanımız Sn. Murat Kurum Beyefendi'ye, geçmiş olsun. Rabbim, tez zamanda şifa versin inşallah." ifadelerini kullandı.

Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati, "Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Sayın Murat Kurum'un COVID-19 testinin pozitif olduğunu öğrendim. Geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum. Rabbim acil şifalar versin." dedi.

Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli, "COVID-19 test sonucu pozitif çıkan Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanımız Sn. Murat Kurum'a geçmiş olsun dileklerimi iletiyor, Bakanımıza ve tedavi gören tüm hastalarımıza Rabbim'den acil şifalar diliyorum." dedi.

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakan Yardımcısı, " Bakanımız Sayın Murat Kurum'a geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum. Acil şifalar diliyorum." dedi.

AK Parti Genel Başkanvekili Binali Yıldırım, "Çevre Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanımız Murat Kurum'a geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum. Rabb'im acil şifalar versin." dedi.

AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik "Covid-19 testi pozitif çıkan Çevre Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanımız Murat Kurum'a geçmiş olsun dileklerimizi iletiyoruz. Tüm hastalarımıza acil şifalar diliyoruz." dedi.

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Jülide Sarıeroğlu, "Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanımız Sayın Murat Kurum'a geçmiş olsun dileklerimi iletiyor, Sayın Bakanımıza ve tüm hastalarımıza acil şifalar diliyorum." ifadelerini kullandı.

AK Parti MKYK Üyesi Mücahit Birinci, "COVİD testi pozitif çıkan Sn Bakanımız Murat Kurum'a geçmiş olsun dileklerimizi iletiyoruz. Rabbim tez zamanda şifa versin." ifadelerini kullandı.

AK Parti Gençlik Kolları Başkanı Eyyüp Kadir İnan, " Koronavirüs testi pozitif çıkan Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanımız Sn. Murat Kurum'a geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum. Sayın Bakanımıza ve şifa bekleyen tüm hastalarımıza Rabbim'den acil şifalar diliyorum." dedi.

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş, " Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı'mız Sn. Murat Kurum'a acil şifalar diliyorum. Allah şifa versin..." dedi.

Düzce Belediye Başkanı Faruk Özlü, "Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanımız Sayın Murat Kurum'un COVID-19 testinin pozitif olduğunu öğrendim. Rabbim'den acil şifalar diliyorum. Geçmiş olsun." dedi.