11 Mayıs 2024 Cumartesi / 4 Zilkade 1445

Survivor Aycan Yanaç kimdir? Survivor Aycan kaç yaşında, nereli?

Survivor Aycan Yanaç kimdir? Survivor Aycan kaç yaşında, nereli? gibi soruların yanıtları tüm Survivor takipçileri tarafından merak ediliyor. Ekranların en uzun soluklu yarışma programlarından Survivor için heyecanlı bekleyiş sona eriyor. Aycan Yanaç, Survivor 2020 sezonunda yarışacak isimlerden biri oldu. Türkiye Kadın Milli takımında da forma giyen Aycan Yanaç iddialı sözleri ile dikkatleri üzerine çekmeyi başardı. Aycan Yanaç, 21 Kasım 1998 yılında Almanya'nın Nünberg şehrinde dünyaya geldi. Ülkemizde A Milli Kadın futbol takımında forma giyen sporcu, forvet mevkisinde oynuyor. Futbola Nünberg'le başlayan Aycan Yanaç, kariyerine daha sonra Köln'de devam etti. Survivor Aycan Yanaç'a dair merak edilenlerin tümüne haberimizin detaylarından ulaşabilirsiniz.

15 Şubat 2020 Cumartesi 17:22 - Güncelleme:
Survivor Aycan Yanaç kimdir? Survivor Aycan kaç yaşında, nereli?

Ekranların en uzun soluklu yarışma programlarından Survivor için heyecanlı bekleyiş sona eriyor. Türkiye Kadın Milli takımında da forma giyen Aycan Yanaç, 'Ünlüler' tanıtımındaki iddialı sözleriyle dikkatleri üzerine çekti. Survivor Aycan Yanaç hakkında da araştırmalar hız kazandı. Survivor Aycan Yanaç kimdir? Survivor Aycan kaç yaşında, nereli? gibi soruların yanıtları merak ediliyor. Survivor Aycan Yanaç'ın hayatına dair merak edilenlerin tümüne haberimizin içerisinden ulaşabilirsiniz. İşte tüm detaylar..

SURVİVOR AYCAN YANAÇ KİMDİR?

Aycan Yanaç, 21 Kasım 1998 yılında Almanya’nın Nünberg şehrinde dünyaya geldi. Ülkemizde A Milli Kadın futbol takımında forma giyen sporcu, forvet mevkisinde oynuyor. Futbola Nünberg’le başlayan Aycan Yanaç, kariyerine daha sonra Köln’de devam etti.

Türkiye kadın U-19 takımına kabul edilen Yanaç, ilk kez 4 Ağustos 2015'te Bosna-Hersek'e karşı UEFA Geliştirme Turnuvası maçında oynadı.

2016 UEFA 19 Yaş Altı Kadınlar Şampiyonası elemelerinin iki maçında yer aldı

7 Nisan 2018'de Estonya ile dostluk maçında Türkiye kadın milli takımına ilk kez çağrıldı.

Survivor 2020 sezonunun ünlüler kadrosunda yer alacak olan Aycan Yanaç, iddiasını şu sözlerle ortaya koydu:

"Almanya’da futbolda adımı konuşturdum. Türk milli takımında ter döktüm. Şimdi kendimi Survivor’da kanıtlamaya geliyorum."