25 Nisan 2024 Perşembe / 17 Sevval 1445

Survivor yarışmacısı Ersin nerelidir? Survivor Ersin Korkut kimdir?

Survivor 2020 heyecanı başlıyor. Ekranların en uzun soluklu yarışma programlarından Survivor'da heyecan dolu dakikalar yaşanacak. Survivor Ersin Korkut kimdir? Survivor yarışmacısı Ersin nerelidir? gibi soruların yanıtları da merak konusu oldu. Ersin Korkut, 8 Kasım 1977 yılında Hakkâri'de doğmuştur. Teyzesinin oğlu olan sinemacı Yılmaz Erdoğan'ın desteğiyle oyunculuğa adımını atmıştır. İstanbul'a gelmeden önce Hakkâri'de taksi şoförlüğü yapmış ardından İstanbul'da bir pizzacıda bulaşıkçı olarak çalışmıştır. Survivor Ersin Korkut'un hayatına dair merak edilenlerin tümüne haberimizin detaylarından ulaşabilirsiniz.

15 Şubat 2020 Cumartesi 16:17 - Güncelleme:
Survivor yarışmacısı Ersin nerelidir? Survivor Ersin Korkut kimdir?

Survivor ünlüler gönüllüler 16 Şubat'ta TV8 ekranlarında izleyiciyle buluşuyor. Ekranların en uzun soluklu yarışma programlarından Survivor'da ünlüler kadrosundaki isimler dikkat çekmeyi başardı. Survivor ünlüler kadrosunda Ersin Korkut yer alıyor. Ekranların sevilen ismi Ersin Korkut eğlenceli halleri ile izleyicileri gülümsetmeyi başarıyor. Ersin Korkut'a dair araştırmalar hız kazandı. Survivor Ersin Korkut kimdir? Survivor yarışmacısı Ersin nerelidir? sorularının yanıtları merak ediliyor. Ersin Korkut, 8 Kasım 1977 yılında Hakkâri'de doğmuştur. Teyzesinin oğlu olan sinemacı Yılmaz Erdoğan'ın desteğiyle oyunculuğa adımını atmıştır. Ersin Korkut'a dair merak edilenlerin tümüne haberimizin içerisinden ulaşabilirsiniz. 

SURVİVOR ERSİN KORKUT KİMDİR?

Ersin Korkut, 8 Kasım 1977 yılında Hakkâri'de doğmuştur. Teyzesinin oğlu olan sinemacı Yılmaz Erdoğan'ın desteğiyle oyunculuğa adımını atmıştır.

İstanbul'a gelmeden önce Hakkâri'de taksi şoförlüğü yapmış ardından İstanbul'da bir pizzacıda bulaşıkçı olarak çalışmıştır. Kendi ayakları üzerinde durmak isteyen Ersin Korkut İstanbul'da hiçbir tanıdığını aramamış ancak bir gün, kuzeninin Merter'de bir pizzacıda çalıştığını duyan Yılmaz Erdoğan, Ersin Korkut'u bulmuş ve Beşiktaş Kültür Merkezi'nde yanına, çalışması için çağırmıştır.

2000 yılında BKM'nin çeşitli birimlerinde görev almaya başladı. Bana Bir Şeyhler Oluyor adlı tiyatro oyununun arka kadrosunda çalışırken, oyunda kendisi için uygun bir rol fark etti.

Oyunda oynamak isteyen Ersin Korkut'a, Yılmaz Erdoğan; Bu işler o kadar kolay değil dese de ben kendime güveniyorum abi diyerek rolü kaptı. Daha sonra Cem Yılmaz ile birlikte Doritos reklamlarında rol almış; canlandırdığı rollerdeki ilginç şivesi ve rol aldığı reklamdaki "Doktor bu ne?" repliği ile tanınmıştır. BKM bünyesinde hazırlanan Çok Güzel Hareketler Bunlar adlı televizyon programındaki komik tiplemeleri ile beğeni toplamıştır.