29 Nisan 2024 Pazartesi / 21 Sevval 1445

Survivor'da voleybol maçını kim kazandı? 2020 Survivor voleybol maçı nefes kesti! İşte oyunu kazanan takım!

Survivor'ın yayınlanan son bölümünde anlat bakalım ve voleybol maçı oynandı. Büyük finale haftalar kala giderek rekabetin arttığı 2020 Survivor Ünlüler - Gönüllüler takımlarında Nisa ve Evrim'e karşı Acun Ilıcalı'nın takımı voleybol maçında mücadele verdi. Heyecanlı voleybol maçı öncesinde Survivor anlat bakalım ödül oyunu oynandı. Survivor 2020'de anlat bakalım oyununu kazanan takım gecenin sonunda yemek ödülünü aldı. Peki, Survivor voleybol maçı ve anlat bakalım kim kazandı? İşte Survivor'da voleybol maçını kazanan takım...

10 Mayıs 2020 Pazar 12:15 - Güncelleme:
Survivor'da voleybol maçını kim kazandı? 2020 Survivor voleybol maçı nefes kesti! İşte oyunu kazanan takım!

Survivor 2020'de bu akşam voleybol maçı heyecanı yaşandı. Acun Ilıcalı ile Evrim arasındaki iddia üzerine başlayan voleybol karşılaşmasında ilk maçı Acun Ilıcalı ve İrem Kanan kazanmıştı. Dün akşam yayınlanan bölümde ise rövanş maçı oynandı. Survivor'daki voleybol mücadelesi büyük ilgi gördü. Acun Medya ile Survivor 2020 takımı arasındaki voleybol maçını kim kazandı? İzleyenleri ekrana kilitleyen voleybol maçını kimin kazandığı merak konusu oldu. İşte, Survivor 2020 voleybol maçı özeti ve Survivor son bölümde kazananlar.

Survivor 2020 yarışmasında bu akşam voleybol oyunu heyecanı vardı. Survivor yarışmacısı Evrim Keklik’in talebi ile başlayan iddiada; Acun Ilıcalı-İrem Kanan ikilisine karşı Evrim Keklik-Nisa Bölükbaşı mücadele etti. İlk maçta Acun Medya ekibi maçı 3-2 kazanmayı başarmıştı. Dün akşam oynanan voleybol maçı rövanşında heyecan doruktaydı. Acun Medya ile Survivor 2020 takımı arasındaki voleybol oyununda mücadele başa baş geçerken oyunu ve iddiayı kazanan takımı destekleyen yarışmacılara ise makarna sonrası şekerpare ödülü verildi. İşte Survivor’daki heyecan dolu voleybol maçının özeti.

SURVİVOR'DA ANLAT BAKALIM'I KİM KAZANDI?

Haftanın her günü ekranlara gelen Survivor'un 7 Mayıs tarihinde ekranlara gelen bölümünde Ünlüler ve Gönüllüler takımı Anlat Bakalım oyununda karşı karşıya geldi. Çikolatalı puding ödülünü kazanmak için birbirlerine sorulan soran yarışmacıların keyifli anları ekranlara getirdi.

İki takım da birbirlerine üstünlük kurmaya çalışırken Sercan ve Aycan arasındaki anlaşamama sorunu ise komik anlara neden oldu. Oynana oyun sonunda Survivor Anlat Bakalım ödülünü haftalar sonra Gönüllüler Takımı kazandı.

SURVİVOR’DA VOLEYBOL RÖVANŞ OYUNU

Survivor 2020’de bu akşam Acun Ilıcalı ile Evrim Keklik arasındaki iddia ile başlayan voleybol maçının rövanşı oynandı. İlk maçı kaybeden Evrim ve Nisa ikilisi maça iddialı çıktı. Acun Ilıcalı ile İrem Kanan ikilisine karşı Evrim Keklik-Nisa Bölükbaşı ikilisi mücadele etti. Rövanşı kazanan takım ilk maçta olduğu gibi 3-2’lik skor ile Acun Medya oldu. Maç sonrası Evrim Keklik, ‘Nasıl yenildiğimizi anlamıyorum’ açıklaması yaparken, Acun Ilıcalı ise ‘Yendiğimiz için üzgünüz’ ifadelerini kullandı.

ANNELER GÜNÜ İÇİN TEK TAŞ YÜZÜK ÖDÜL OYUNU

Survivor'ın 68. bölümünde ödül oyununda yarışmacılar Anneler Günü’nde annelerine tek taş pırlata armağan edebilmek için zorlu oyunda yer aldılar. Kıyasıya süren oyun 5’te sona erdi. 4-4 eşitliğe gelen oyunda kazananı bayrak yarışı belirledi. Ödül oyunun Gönüllüler kazandı.

Survivor'ın 6 mayısta yayınlanan bölümünde yarışmacılar yeni bireysel sembol oyununda karşı karşıya geldi. Kadınlar ve erkekler arasında ayrı ayrı oynanan Survivor sembol oyunu yine heyecanlı anlara neden oldu. Gönüllüler takımında Evrim'i geçen Nisa ve ünlüler takımında Elif'i yenen Aycan, bireysel sembol finalinde karşı karşıya gelen iki yarışmacı oldu. Oyun sonunda bu hafta Survivor kadınlarda sembol oyununu kazanan isim Nisa oldu.

ERKEKLERDE SEMBOL ÖDÜLÜNÜ KİM ALDI?

Survivor çeyrek finali öncesi büyük avantaj sahibi olacağı bireysel sembol ödülünde erkekler parkurda oyunu kazanmak için mücadele verdi. Ünlüler takımında finale Ersin Korkut çıkarken, gönüllüler takımındaki rakibi Yasin Obuz oldu. İkili parkurda yarışırken takım arkadaşları da sözlü tartışmaya girişti. 2 sayı alan yarışmacının bireysel sembolü kazandığı oyunda, erkeklerde sembol oyunu Yasin kazandı. Böylece Gönüllüler takımı orman evi ödülünü de almış oldu. Ödülü kazanan Gönüllüler oldukça sevinç yaşadı.

SEMBOL OYUNUNDA ORTALIK KARIŞTI

Survivor 2020'nin sembol oyununda Yasin Obuz ile Ersin Korkut arasındaki erkekler sembol finalinde tartışma yaşandı. Takım arkadaşını desteklerken, Yasin'e de sözlü sataşan Mert , oyun anında ve sonrasında Yasin'in tepkisiyle karşılaştı. 'Eğer diskalifiye olmasa var ya bu işin içinde, ben yapacağımı biliyorum' diyen Yasin'e Yunus Emre de karşılık verince tansiyon daha da yükseldi. Yasin'i ve Yunus Emre'yi araya giren diğer yarışmacılar sakinleştirdi.

İLETİŞİM OYUNUNDA SURVİVOR TARİHİNDE BİR İLK

Survivor'da iletişim oyununu kazanan ünlüler takımı Instagram üzerinden canlı yayın yapma ödülü kazandı. Yarışmacılar Acun Ilıcalı'nın Instagram hesabından canlı olarak kendilerine sorulan soruları yanıtladı. Yarışmacılara 1 gün öncesinden yöneltilen 150 bin soru içerisinden seçilen soruları tek tek yanıtlayan Survivor ünlüler takımı, zaman zaman duygusal anlar yaşadı. Survivor'da bir ilk olarak gerçekleştirilen soru-cevap etkinliğinde anlık 400 bini aşkın izleyici katılım sağladı.