29 Nisan 2024 Pazartesi / 21 Sevval 1445

Arif Ülkü Özcan kimdir

Motosiklet tutkunluğuyla bilinen Teker Teker Arif lakabıyla tanınan Arif Razgatlıoğlu ve sevgilisi Ülkü Özcan Antalya’nın Gazipaşa ilçesinde yaşanan trafik kazasında hayata gözlerini yumdu.Arif Ülkü Özcan kimdir merak ediliyor.

18 Kasım 2017 Cumartesi 07:00 - Güncelleme:
Arif Ülkü Özcan kimdir

KAZA ANI NASIL YAŞANDI?

Kaza, saat 17.00 sıralarında Gazipaşa Sahil Yolu’nda meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, aşırı hız yaptığı iddia edilen milli motosikletçi Toprak Razgatlıoğlu’nun babası Arif Razgatlıoğlu’nun idaresindeki 33 NE 303 plakalı sürat motoru sürücüsü öğrenilemeyen 07 UJ 797 plakalı kamyonete arkadan çarptı. Çarpmanın şiddetiyle yola savrularak vücudunun çeşitli yerlerinde parçalara ayrılan Razgatlıoğlu ve arkasında yolcu olarak bulanan Ülkü Özcan olay yerinde can verdi. Cumhuriyet Savcısının olay yerinde yaptığı incelemenin ardından birbirine sarılmış halde ki cesetler morga kaldırıldı.

Öte yandan Arif Razgatlıoğlu geçtiğimiz 27 Temmuz’da motosiklet kazası geçirerek yaralanmıştı.

 

4 AY ÖNCE KAZA GEÇİRMİŞTİ

 

 

Bugüne kadar çok sayıda organizasyonda gösteri yapan ve yaptığı hareketlerle yürekleri ağza getiren Razgatlıoğlu, 4 ay önce Alanya'da motosikletiyle Finli bir turiste çarpmıştı. Finli kadın turistin ağır yaralandığı kazanın ardından Razgatlıoğlu sosyal medyadan şu paylaşımı yapmıştı: "Demek ki şu bir gerçekmiş; hiç bir zaman en iyi motorcuyum, en iyi sürücüyüm, ustayım dememek gerekiyormuş. Karşıdan karşıya geçen Finli bir kadına çarptım. Kadın full sarhoş. Uzaktan sellektörüme, korna basmama rağmen üstüme üstüme koşarak geldi. Ne kadar kaçmaya, durmaya çalıstıysam da kadınla kafa kafaya çarpıştık. Şükür bir sorun yok ama şunu tam öğrendim: İstediğin kadar kral sürücü, motorcu ol; karşıdan gelen hatalarla herşey olabiliyor. Buna da şükürler edip daha dikkatli, daha hesap edici varsayımları, hislerimizi bile kullanarak motor kullanmamız gerektiğine inanıyorum. 27 senede ilk defa bir yayaya çarpmış oldum"

 

 

TEK TEKER ARİF KİMDİR?

İlk ve Orta Eğitimini Adapazarında tamamladı. Askere gidinceye kadar sanayide fibergılas kaporta bakalit kalfası olarak çalıştı. Askerlik dönüşü 5 yıl Cafe işletmeciliği yaptı. 1990 yılında 6 silindirli CBX Honda motosikleti ile 1 haftalık tatil için Alanya'ya geldi.

1990 yılının yaz aylarında yerleşti. İlk olarak motosiklet üzerine (Rent) yani kiralama kurdu. Ardından (GAME CITY) Atari bilgisayarlı Eğlence merkezi ve 4 yıl kadar da (Disco) çalıştırdı.

2.El Motosiklet, Aksesuar ve kiralama faaliyetlerini sürdürdü.