28 Nisan 2024 Pazar / 20 Sevval 1445

İBB bu kadarına da pes dedirtti! Tüyler ürperten görüntülere vatandaştan tepki yağıyor

İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nin(İBB) geçtiğimiz yıllarda “yeniledik” dediği Büyük İstanbul Otogarı'nda ortaya çıkan görüntüler tüyler ürpertti. İBB'nin ihmal ettiği otogarda korozyona uğrayan demirler, dökülen sıvalar ve çevrede oluşan pisliklere vatandaştan tepki yağdı.

IHA18 Ağustos 2023 Cuma 09:36 - Güncelleme:
İBB bu kadarına da pes dedirtti! Tüyler ürperten görüntülere vatandaştan tepki yağıyor

İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nin geçtiğimiz yıllarda "yeniledik" dediği Büyük İstanbul Otogarı'nda ortaya çıkan görüntüler şoke etti. Korozyona uğrayan demirler, dökülen sıvalar ve çevrede oluşan pislikler vatandaşı isyan ettirdi.

İBB'YE İSYAN ETTİLER

Her gün binlerce kişiyi ağırlayan Büyük İstanbul Otogarı'nda çekilen görüntüler bu kadarına da pes dedirtti. İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nin geçtiğimiz yıl "yeniledik" dediği otogarda çürüyen kolonlar, dökülen sıvalar ve çevrede oluşan pislik çekilen görüntülere yansıdı. Her gün yüz binlerce kişinin uğradığı otogarda vatandaşlar ve otobüs şoförleri gördükleri manzara karşısında isyan etti. Otobüs şoförlerini otogarda otopark sorunu, güvenlik sorunu, hatta arabalarının başında birimiz uyurken birimiz nöbet tutarak günlerimiz geçiyor ifade etti. Havadan görüntülenen otogarın bazı kolonlarının yıpranmış durumda olduğu gözler önüne serildi.

"İSTANBUL BÜYÜKŞEHİR OTOGARI SINIFTA KALDI"

Şoför esnafı olan Mahmut Kara "Şoför esnafı olarak otogarda baya bir sıkıntı çekiyoruz. İlk başta otopark sorunu sabah geliyoruz akşama kadar park edecek yer yok. Temizlik sorunu had safa da. Şoför esnafının yatacak yer sorunu var. Ne belediye nede firmalar buna çözüm buluyor. Özellikle bu park sorunu İstanbul Büyükşehir Otogarı sınıfta kaldı. İstanbul'da beklen büyük bir deprem var. Bu İstanbul Otogarında bir sürü insan gider yani. Güvenlik sıkıntısı da var. Arabaların başlarında birimiz yatarken birimiz nöbet tutuyoruz" şeklinde konuştu.

Veysel Metiner " Her türlü sıkıntımız var. Güvenlik açısından hiçbir önlem yok. Hırsızdan dolayı korkudan yatamıyoruz" dedi.

İBB bu kadarına da pes dedirtti! Tüyler ürperten görüntülere vatandaştan tepki yağıyor

  • ibb otogar
  • korozyon
  • pislik