23 Aralık 2025 Salı / 4 Recep 1447

Eyüp Sultan'da manevi buluşma: Üç Aylar dualarla karşılandı

İstanbul'da bulunan Eyüp Sultan Camii'nde üç ayların gelişi, sabah namazı sonrası düzenlenen “Dua Buluşması” ile karşılandı. Çok sayıda sivil toplum kuruluşu ve Eyüpsultan Müftülüğü'nün ortak organizasyonunda gerçekleşen programda, mazlum coğrafyalar için dualar edildi.

AA23 Aralık 2025 Salı 21:35 - Güncelleme:
Eyüp Sultan'da manevi buluşma: Üç Aylar dualarla karşılandı
STK gönüllüleri sabah namazından sonra bir araya geldi

Üç ayların manevi iklimini karşılamak üzere aralarında Eyüpsultan Önder (Esönder), Ensar, Hayrat Gençlik, Diyanet Vakfı , İlim Yayma, İHH, Tügva, Yeşilay, Cihannuma, Kızılay, Temsilder gibi derneklerin Eyüpsultan şubelerinin olduğu 10'dan fazla sivil toplum kuruluşu ve Eyüpsultan müftülüğünün birlikte organize ettiği "Dua Buluşması" etkinliği yapıldı.

Eyüpsultan Camii'nde kılınan sabah namazı sonrası zikirler yapıldı.

Eyüpsultan müftüsünün yaptığı duada, Gazze olmak üzere Doğu Türkistan ve tüm mazlum coğrafyalardaki kardeşlerimiz için gönülden dua edildi. Etkinlik sonrası camiye gelen çocuklara süpriz hediyeler dağıtıldı.