26 Nisan 2024 Cuma / 18 Sevval 1445

Ünlü Türk işadamı Asil Nadir için eşidnen şok sözler!

İngiltere'de dolandırıcılık suçundan hapis yatan Asil Nadir'in eşi Nur Nadir, eşine sert eleştirilerde bulundu.

29 Aralık 2013 Pazar 07:00 - Güncelleme:
Ünlü Türk işadamı Asil Nadir için eşidnen şok sözler!
Nadir, "Artık eşimi tanımakta güçlük çekiyorum. Benim için büyük bir hayal kırıklığı ve hayat dersi oldu" dedi.

Uzun zamandır medyaya geniş açıklamalar yapmaktan kaçındığını anlatan Kıbrıslı Türk işadamı Asil Nadir'in eşi Nur Nadir, Ada'nın turizm şehri Girne'de Milliyet'in sorularını yanıtladı.

Kendi adına banka hesaplarının açıldığını, milyonlarca TL'lik aktarımların yapıldığını ifade eden Nadir, "Üzerimde çok oyunlar oynanmış" dedi. Asil Nadir'in tutuklanmasından sonra ciddi sorunlarla karşı karşıya kaldıklarını anlatan Nur Hanım, "Eşinin ailesi tarafından yalnız bırakıldığını" öne sürdü.

'Üzerimden oyunlar oynanmış'

Eşini yaylım ateşine tutan Nadir şunları söyledi: "Bu kararı (boşanma) aslında ben almadım. Almam için her türlü baskı ve işkenceyi görmeme rağmen evliliğe olan inancımdan dolayı almadım. İyi günde kötü günde birbirimizin yanında durmaya söz vermiştik. Fakat aylarca bırakın verilmiş sözlerin tutulmasını, her gün nasıl kullanıldığımı ispat eden deliller ve kanıtlar elime geçmeye başladı. Asil Bey Londra'ya gitmeden önce müflis olduğundan dolayı benim adımda hesapların açılmasını rica etmişti. Benim haberimin dışında ismim kullanılarak birçok ödeme ve transferler yapılmış. Hiçbirinden haberim olmamasına rağmen haberim varmış gibi gösterilip İngiltere'deki mahkemelere sunuldu. Detaylı bilgileri istediğimde ise bana bu bilgileri verilmesini istemediler ve izin vermediler. Kısacası üzerimden oyunlar oynanmış. Bütün bu olanlardan yeni haberdar olmaya başladım. Hâlâ eşimin haberi olmadığına inanmam güç.