3 Mayıs 2024 Cuma / 25 Sevval 1445

Uşak Seçim Sonuçları 2023! Uşak Cumhurbaşkanlığı ikinci tur seçim sonuçları

Türkiye'nin yeni Cumhurbaşkanının belirleneceği seçim için milyonlarca vatandaş sandık başına gitti. Uşak'ta 2023 Cumhurbaşkanlığı seçimi için seçmenler ilk seçimde oy kullandıkları sandıkta yeniden oy verdi. Peki Uşak Cumhurbaşkanlığı ikinci tur seçim sonuçlarına göre Erdoğan ve Kılıçdaroğlu ne kadar oy aldı? İşte Uşak Seçim Sonuçları 2023

27 Mayıs 2023 Cumartesi 15:49 - Güncelleme:
Uşak Seçim Sonuçları 2023! Uşak Cumhurbaşkanlığı ikinci tur seçim sonuçları

Uşak seçim sonuçları, 28 Mayıs Pazar günü sandıktan çıkan oy oranlarıyla belli oldu. Türkiye geneli Cumhurbaşkanlığı 2. tur seçim sonuçları, sandıklar açılmasıyla birlikte belli oldu. Resmi olmayan sonuçlara göre Recep Tayyip Erdoğan seçimi kazandı. Peki, 2023 Cumhurbaşkanlığı seçiminde Uşak'ta kim ne kadar oy aldı? İşte Uşak Cumhurbaşkanlığı 28 Mayıs (2.tur) 2023 seçim sonuçları ve son oy oranları

UŞAK SEÇİM SONUÇLARI 2023

2023 Cumhurbaşkanlığı seçiminin 14 Mayıs'ta yapılan ilk turunda adayların salt çoğunluğu alamaması nedeniyle Türkiye, 28 Mayıs'ta cumhurbaşkanını belirlemek için tekrar sandık başına gidiyor. Oy verme işlemleri, Türkiye genelinde saat 08.00'de başlayacak, saat 17.00'de sona erecek. Uşak seçim sonuçları, yasakların kalmasıyla birlikte paylaşılacak. Uşak seçim sonuçları, Cumhurbaşkanı adaylarının oy oranlarının sayımı sonucunda belli olacak.

Cumhurbaşkanı seçimlerine ilişkin anlık oy oranları ile Türkiye geneli seçim sonuçları Star.com.tr seçim sayfasında yer alacak.

UŞAK SEÇİM SONUÇLARI 2023 CANLI TAKİP İÇİN TIKLAYIN

Seçimlerde Cumhurbaşkanı adayları Recep Tayyip Erdoğan ve Kemal Kılıçdaroğlu yarışacak. Yüksek Seçim Kurulu tarafından açıklanacak olan karar sonrasında seçim verileri yayınlanmaya başlayacak. 28 Mayıs Cumhurbaşkanlığı seçimlerinin sonuçları ve adayların oy oranları seçim yasaklarının kalkmasıyla birlikte netleşecek.

Uşak Cumhurbaşkanı Seçim Sonuçları ve 2023 Cumhurbaşkanlığı adayların oy oranlarını haberimizden anlık olarak takip edebilirsiniz.