20 Mayıs 2024 Pazartesi / 13 Zilkade 1445

Uzman erbaş alımı başvuru sonuçları açıklandı mı?

Uzman erbaş alımı sonuçları, Milli Savunma Bakanlığı (MSB) tarafından açıklanması bekleniyor.

6 Kasım 2018 Salı 07:00 - Güncelleme:
Uzman erbaş alımı başvuru sonuçları açıklandı mı?

MSB uzman erbaş başvuru sonuçları hangi sitede açıklanacak? MSB uzmanlık başvuru sonuçları sonrası sınavlar hangi aşamalarda oluşuyor? Sonuçlar MSB’de açıklandı mı?" sorularına yanıt arıyor.

Uzman Erbaş başvurularını yapanlar için süreç tamamlandı. Milli Savunma Bakanlığı (MSB) tarafından Kara, Deniz ve Hava Kuvvetleri Komutanlıkları için yapılacak uzman erbaş alımı sonuçları bekleniyor. Uzman erbaş alımı sonuçları için çok sayıda aday sonuçlarının açıklanacağı tarihi sorguluyor. Uzman Erbaş alımı başvuruları, 5 Eylül 2018 tarihinde başladı, 26 Ekim 2018 tarihinde sona erdi. Başvuruların ardından 10 gün geçti.

Kara Kuvvetleri Komutanlığı, Deniz Kuvvetleri Komutanlığı, Hava Kuvvetleri Komutanlığı uzman erbaş alımı üzerine bakanlıktan resmi açıklama gelmedi. Başvuru sonuçları sonrası adaylar sınava tabi tutulacak.

UZMAN ERBAŞ ALIMI BAŞVURU SONUÇLAR NE ZAMAN BELLİ OLACAK?

Milli Savunma Bakanlığının (MSB) 2018 yılında Kara, Deniz ve Hava Kuvvetleri Komutanlığı adına yapacağı uzman erbaş temini ile ilgili başvuru süreci tamamlandı. Sonuçların ne zaman açıklanacağı ise henüz belli değil. Konuya dair gelişmeler oldukça haberimizden takip edebilirsiniz.

Alım süresince her türlü bilgilendirme ve başvurular https://personeltemin.msb.gov.tr internet adresinden yapılacak olup, seçim aşaması sınav tarihleri aynı adresten tebliğ niteliğinde yayımlanacaktır. Ayrıca adayların belirttiği elektronik posta ve cep telefonuna kısa mesaj (SMS) ile bilgilendirme yapılabilecektir. Adaylara posta kanalı ile ayrıca bir tebligat yapılmayacaktır.

Başvuruları uygun olan adayların başvuru kabulleri ile seçim aşaması sınavları MSB Per.Tem.D.Bşk.lığında (Cebeci/ANKARA) veya daha sonradan duyuru yapılacak sınav merkezlerinde icra edilecektir.