20 Nisan 2024 Cumartesi / 12 Sevval 1445

Vali Mutlu'dan 'birlik-beraberlik' mesajı

İstanbul Valisi Hüseyin Avni Mutlu, Bağcılar Belediyesi Ramazan Etkinlik Alanı’nı ziyaret ederek dernek, vakıf ve federasyonların stantlarını gezdi.

23 Temmuz 2014 Çarşamba 07:00 - Güncelleme:
Vali Mutlu'dan 'birlik-beraberlik' mesajı

Mutlu, “Bağcılar Belediyesi’ni bu güzel programlarından dolayı kutluyorum. Stantlarda da birlik ve beraberlik sergileniyor.” diye konuştu.

“Bağcılar’da Ramazan Farklı Yaşanır” sloganıyla düzenlenen programlar yoğun ilgi görüyor. Her gün binlerce ilçe sakini sosyal ve kültürel programları ilgiyle izliyor. Etkinlik alanı ziyaret eden İstanbul Valisi Hüseyin Avni Mutlu Kaymakam olarak da görev yaptığı Bağcılar’da eğitime büyük önem verdiklerini anlattı. İlçe sakinlerinin de kendilerine büyük destek verdiğinin altını çizen Mutlu, gezdiği stantlarda birlik ve beraberlik duygularının yeşermesini görmekten dolayı huzurlu olduğunu ifade etti. Mutlu, şöyle konuştu:

“Bağcılar Belediyemizi etkinlik alanında düzenlediği bu güzel programlardan dolayı kutluyorum. Meydandaki her stantta birlik ve beraberlik sergileniyor. 77 milyon bu ülkemizin evlatlarımızın bu gücü yaşatması gerekiyor. Rabbim birliğimizi ve beraberliğimizi daim eylesin.”

RAMAZAN AYINDA ACILARIMIZ DERİNLEŞTİ

Ramazan ayında İslam dünyasının büyük acılar yaşadığın ifade eden Mutlu, bu acıların derinleştiğini kaydetti. En son Filistin’deki Müslümanların yaşadıklarına dikkat çeken Mutlu, şunları söyledi:

“Devletimiz, Filistin ile ilgili üç günlük yas ilan etti. Bu acı saldırılarda hayatını kaybeden Müslüman kardeşlerimize Allah’tan (c.c.) rahmet diliyoruz. Önümüzdeki Kadir Gecesi ve akabindeki Ramazan Bayramı’nda gönüllerimizdeki huzur ve mutluluk bütün dünyada var olsun, diye dua edelim. . İnsanların barış ve mutluluğu için dua edelim.”

YÖRESEL YİYECEK VE İÇECEKLER İKRAM EDİLDİ

Etkinlik alanındaki dernek, vakıf ve federasyonlara ait stantları Bağcılar Kaymakamı Erdal Çakır, Bağcılar Belediye Başkanı Lokman Çağırıcı ve AK Parti İlçe Başkanı İsmet Öztürk ile birlikte gezen Vali Mutlu yetkililerle sohbet ederek ikram edilen yöresel yiyecek ve içeceklerden tattı.