25 Nisan 2024 Perşembe / 17 Sevval 1445

‘Tüm gayretimiz şehrimiz adına’

Adalet ve Kalkınma Partisi(AK Parti) İl Teşkilatı Koordinasyon Toplantısı AK Parti İl Başkanlığı’nda gerçekleştirildi.

ÖNDER ÇİFTCİ27 Aralık 2013 Cuma 07:00 - Güncelleme:
‘Tüm gayretimiz şehrimiz adına’
AK Parti Konya Başkanlığı’nda gerçekleştirilen ve AK Parti Konya İl Başkanı Ahmet Sorgun başkanlığındaki toplantıya AK Parti MKYK Üyesi Habibe Özlem Çepni, AK Parti Konya Milletvekilleri, Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Akyürek, İl Genel Meclisi Başkanı Ali Selvi, Merkez İlçe Belediye Başkanları, AK Parti Merkez İlçe Başkanları, AK Parti İl Yürütme Kurulu Üyeleri, AK Parti Konya İl Kadın Kolları Başkanı Özgür Ergun ve İl Gençlik Kolları Başkanı Ahmet İzi katıldı.

Konya yatırımları ve teşkilat çalışmaları ele alındı


Toplantıda İl, ilçe ve belde Teşkilatlarının 2014 Mart ayındaki Yerel Yönetimler Seçim hazırlıkları, teşkilat çalışmaları, Ocak ayında AR – GE Birim Başkanlığı tarafından organize edilecek teşkilat içi eğitim ve motivasyon semineri, Konya’nın tarımdan turizme; sağlıktan eğitime ve ulaşımdan yerel yönetim yatırım ve hizmetlerine kadar birçok konu ele alındı.

Sorgun; “Tüm gayretimiz şehrimiz adına”

Hükümet, milletvekilleri ve İl Teşkilatı olarak çalışmaya devam edeceklerini dile getiren AK Parti Konya İl Başkanı Ahmet Sorgun, daha önce olduğu gibi bundan sonraki tüm gayretlerinin de yine Konya için olduğunu söyledi. Sorgun; “Tüm yaşananlara rağmen Sayın Başbakanımız, hükümetimiz, bakanlarımız, milletvekillerimiz, belediye başkanlarımız ve teşkilat mensuplarımız ile milletimiz, şehrimiz ve ülkemizin daha ilerilere gitmesi için gece gündüz çalışıyor çalışmaya da devam edeceğiz. Önümüzdeki 30 Mart Seçimleri’nde yine Konyamız, partimizin yüz akı olacak ve Türkiye’de yine en büyük desteğin verilmesi için canla başla çalışacağız. Tüm gayretimiz şehrimiz, ülkemiz, ideallerimiz davamız için. Bu yolda Sayın başbakanımız, hükümetimiz ve partimiz için ne gerekiyorsa yapmaya hazırız” ifadelerini kullandı.