23 Nisan 2024 Salı / 15 Sevval 1445

Güncel fatura anında ‘cep’te

Turkcell, paket kalanı ve fatura tutarı hakkındaki bilgilendirme teknolojisini anında erişim özelliği ile yeniledi.Artık aboneler cep telefonu kullanım bilgilerini hiç gecikme olmadan en güncel haliyle takip edebecek.

25 Aralık 2013 Çarşamba 07:00 - Güncelleme:
Güncel fatura anında ‘cep’te

Turkcell, paket kalanı ve fatura tutarı hakkındaki bilgilendirme teknolojisini anında erişim özelliği ile yeniledi. Türkiye’de ilk kez Turkcell’liler, kullanım bilgilerini 6-12 saat gecikme olmadan en güncel haliyle takip edebilecek. Turkcell’in tüm bireysel faturalı tarifelerinde geçerli olan bu yenilik, faturaların kontrol altında tutulabilmesi açısından büyük önem taşıyor. Turkcell müşterileri, konuşma, mesajlaşma ve internet paketlerindeki kullanımlarını anında öğrenerek fatura sürprizlerini engelleyebiliyor. Konuyla ilgili bir açıklama yapan Turkcell Teknoloji Grubu Genel Müdür Yardımcısı İlker Kuruöz, “Müşterilerimizin bilgilere anında ulaşabilmesi için Turkcell teknolojisi ile fark yaratıyoruz. Türkiye’de ilk defa Turkcell’liler fatura bilgilerine anında cepten ulaşabiliyor. Paket Kalan hizmeti ile paketlerinizde ne kadar kaldığını öğreniyor, Fatura Kontrol servisi ile kendi faturanızın sınırlarını kendiniz koyuyorsunuz. Akıllı Fatura özelliği ile de ‘söz dinleyen faturalar’ dönemini başlatıyoruz. Teknolojinin gücünü müşterilerimizin memnuniyetini daha da artırmak için kullanıyoruz” dedi.

Akıllı fatura nedir? 

Sahip olduğunuz dakika, SMS veya internet paketleri bitince veya bu paketlere dâhil olmayan ücretli bir kullanım yapmayı denediğinizde, faturanıza ek ücret yansımaması için Akıllı Fatura özelliği devreye giriyor; kullanımınızı durduruyor ve sizi bilgilendiriyor. Siz de isterseniz tek bir SMS atıp paket alarak kolayca kullanıma devam edebiliyorsunuz. Böylece fatura tutarınız tamamen kontrolünüzde oluyor. 

Paket kalan nedir? 

Paket Kalan hizmetiyle paketlerinizden ne kadar kaldığını güncel sonuçlarla hemen ve ücretsiz öğrenmek mümkün. Yurt içi tüm konuşma ve mesajlaşma paketlerinizin yüzde 80’ine ulaştığınızda ve paketinizi bitirdiğinizde, Turkcell anında kısa mesajla sizi bilgilendiriyor. İnternet paketlerinin yüzde 80’ine ulaştığınızda ve paketinizi bitirdiğinizde yapılan bilgilendirmelerde ise en fazla 1 saatlik gecikme olabiliyor