26 Nisan 2024 Cuma / 18 Sevval 1445

'Biz canavarız Çocuk Müzikali' Ankara'da 47 çocuğun katılımı ile sahnelenecek

Özel kostümler, yaratıcı makyajlar, sürprizler, farklı tarzda müzikler… Müzik, dans ve tiyatroyu tek çatı altında buluşturan “Biz Canavarız Çocuk Müzikali” Ankara’da sahnelenecek. Müzikal tamamen çocuklardan oluşan kadrosuyla Türkiye’de bir ilk olacak.

TM Dijital Haber Merkezi10 Nisan 2019 Çarşamba 07:00 - Güncelleme:
'Biz canavarız Çocuk Müzikali' Ankara'da 47 çocuğun katılımı ile sahnelenecek
 
Müzik, dans ve tiyatroyu tek çatı altında buluşturan "Biz canavarız Çocuk Müzikali" Ankara'da 8-12 yaş arası 47 çocuğun katılımı ile sahnelenecek.
 
8-12 yaş arası 47 çocuk sahneye çıkacak, her yaştan insanın kalbine dokunacak. Ana fikir ise farklılıklara rağmen birlikte huzur içinde ve çevre bilinciyle yaşamak. Proje, Didem Baylan tarafından 2013 yılında New York Çocuk Müzikali Festivali birincisi olan ve yurt dışında birçok kez sahnelenen “We are Monsters” müzikalinin senaryosundan uyarlandı. 
 
Bizzz Müzikal Topluluğu, Türkiye’nin her noktasındaki çocuklara ulaşmayı hedefleyen müzikalden elde edilecek gelirin bir kısmını özel eğitime ihtiyaç duyan ve yardıma muhtaç çocuklara bağışlayacak. Müzikali Milli Eğitim Bakanlığı’na bağlı okullarda özel eğitim gören çocuklar da davetli olarak izleyecek.
 
Ankara Cüneyt Gökçer Sahnesi'nde yer alacak gösteri 24-25 Mayıs tarihlerinde seyirci ile buluşacak.