16 Nisan 2024 Salı / 8 Sevval 1445

Tatlı Hayat Ayasofya repliği paylaşım rekorları kırıyor! Tatlı Hayat dizisindeki Ayasofya diyaloğu

Tatlı Hayat Ayasofya sahnesi sosyal medyada paylaşılmaya başlandı. Gülümseten dizide Haluk Bilginer ile bir diğer oyuncunun diyaloğunda geçen 'Ayasofya değil, Ayasofya camii' sözleri izleyenleri gülümsetti. Tatlı Hayat, 10 Kasım 2001 tarihinde Show TV'de yayımlamaya başlamış olan ve 3 sezon 106 bölüm süren komedi türünde TV dizisidir. Sevilen dizi Tatlı Hayat Ayasofya videosunu haberimizden izleyebilirsiniz.

13 Temmuz 2020 Pazartesi 10:20 - Güncelleme:
Tatlı Hayat Ayasofya repliği paylaşım rekorları kırıyor! Tatlı Hayat dizisindeki Ayasofya diyaloğu

2000'li yılların başında yayınlanan fenomen aile dizisi Tatlı Hayat'ta geçen Ayasofya diyaloğu, Ayasofya'nın yeniden cami statüsünü kazanmasıyla birlikte gündeme geldi. Sosyal medyada Tatlı Hayat dizisindeki Ayasofya diyaloğu paylaşım rekorları kırıyor. Dizide Haluk Bilginer'in 'Ayasofya değil, Ayasofya camii' sözleri Facebook ve Twitter'da Ayasofya sevinci yaşayanların paylaştığı videolardan oldu.  Tatlı Hayat dizisindeki Ayasofya diyaloğu izleyenleri gülümsetiyor.  ABD yapımı The Jeffersons adlı Sitcom dizisinin Türkiye uyarlamasıdır. Başrollerinde; Türkân Şoray, Haluk Bilginer ve Asuman Dabak gibi başarılı oyuncuların rol aldığı Tatlı Hayat Ayasofya repliğini sizler için derledik.  Sevilen dizi Tatlı Hayat Ayasofya videosunu haberimizden izleyebilirsiniz.

TATLI HAYAT AYASOFYA SAHNESİ


TATLI HAYAT DİZİ KONUSU

İhsan ve eşi Sevinç, İhsan'ın kuru temizleme işinden bolca para kazanmış ve sınıf atlamaya karar vermişlerdir. İhsan'ın hayatta yükselme çabaları dahilinde Gültepe'de bir gecekondudan Etiler'deki yeni lüks evlerine taşınmışlardır. Üst kat komşuları Türk- Rum çifti Feraye ile Yorgo, kızları Pelin, yan komşuları kitapkurdu İrfan ve İhsan'ın annesi Cevriye Hanım (dizinin ilerleyen bölümlerinde hakkın rahmetine kavuşmuştur) ile alışık olmadıkları bu yeni "Tatlı Hayat" hem onları yeni ufuklara taşıyacak hem de yepyeni sorunlarla karşı karşıya bırakacaktır. 

Feraye ve Yorgo'nun gündelikçisi olduğunu öğrenen İhsan, Sevinç için de bir hizmetçi tutmak istemektedir. Fakat Sevinç bu fikre şiddetle karşıdır, çünkü Sevinç geldiği yeri bilmekte ve böyle bir ihtiyaç görmemektedir. İhsan Sevinç'i sosyetik hayata alıştırmaya çalışmaktadır. Bunun üzerine bir hizmetçi tutulmaktadır (Menekşe). Ancak Menekşe (Asuman Dabak), İhsan'la sürekli zıtlaşan, tembel ancak bunu örtebilen ve hazırcevap biridir. Yani bir nevi İhsan Yıldırım'a benzemekte ve onunla sürekli zıtlaşmaktadır.