26 Nisan 2024 Cuma / 18 Sevval 1445

Arda Turan'dan bomba Sinem Kobal açıklaması

Atletico Madrid'de forma giyen Arda Turan'ın adı, İstanbul'a gelmesinin ardından hergün başka biriyle anılır oldu. Yıldız futbolcu bu konuyla ilgili samimi açıklamalarda bulundu: Sinem'i üzen haberler çıkıyor. O benim baş tacım.

27 Aralık 2013 Cuma 07:00 - Güncelleme:
Arda Turan'dan bomba Sinem Kobal açıklaması
Yıldız futbolcu Arda Turan, Saba Tümer'in sunduğu programda samimi açıklamalarda bulundu.

"BURADA İŞLER YAKIŞIKSIZ"

"Orada magazinsel olarak Ronaldo da rahat. Orada öyle bir şey yok ki. Orada maç bitiyor, biz erkek erkeğe dışarı çıkıyoruz. Sen sahada işini yaptıktan sonra dışarıda istediğini yapabilirsin. Burada öyle davranamıyorsun. Burada işler biraz yakışıksız olmuş. Hakkımdaki magazin haberlerinin hepsiyle uğraşamıyorum. Bunlardan kurtulmak için oraya gittim."

"SİNEM BENİM BAŞ TACIM"

Arda Turan, adının hergün başka kişilerle anılmasına da isyan etti. Turan bu konuyla ilgili şunları söyledi: "Sinem'i üzen haberler çıkıyor. Halbuki ne olabilir? Sinem benim çocukluk aşkım. Bugüne kadar birçok şeyi beraber paylaştık. Ona saygım ve sevgim sonsuz. Bu tartışılmaz ve değişmez. Ufak tefek sıkıntılar yaşayabiliriz. Bazen aramızda sorunlar da olabilir. Açık yüreklilikle her şeyi söylüyorum. Geldiğimden beri çıkan haberler çok yakışıksız. Sinem benim baş tacım. Annemin ona sevmediği iddiaları da çok yakışıksız. Bu haberler üzerine neden açıklama yapmadığım soruluyor. Ben İspanya'da üç günde bir maça çıkıyorum. Çok önemli maçlar. Hergün bu haberlerle nasıl uğraşayım. Burada benim ailem var, benden önce Sinem'in ailesi var, Sinem var. Hayatta her şey olabilir ama bu şekilde olmamalı.

"BİZ NELER ATLATTIK, BUNU DA ATLATIRIZ"

Yaptığımdan çekinecek, kaçacak bir insan değilim. Sinem konusunda başka bir şey olsa çıkıp söyleriz. Her ufak tefek sıkıntımızda, tartışmamızda açıklama mı yapalım? İspanya'da oynayan futbolcuların kendi ülkelerinde böyle açıklamalar yaptığını gördün mü? Bunlardan kaçmak için oraya gittim. Magazincilere kızmıyorum, tabi ki haber yapabilirler. Ben Sinem üzüldüğü için üzülüyorum. Biz neler atlattık Sinem'le, ufak tefek tartışmaları mı atlatamayacağız!

"BURAK BİZİM KARDEŞİMİZDİR"

Burak Yılmaz ile ilgili de bir haber çıktı. O bizim kardeşimizdir, aynı evde uyuduğumuz insan. Bizim ailelerimiz Türk örf ve adetleriyle yaşayan insanlar. Buna dikkat edilirse sevinirim.

"SARI FIRTINA İYİDİR"

Şu anda Sinem'le ufak tefek sıkıntılarımız var. Sarı fırtına iyidir. Başımızın tacı. Kendimi bildiğimden beri Sinem'le birlikteyim. O benim nişanlım. Bu yüzden kaynaksız haber yapmamak lazım.