26 Nisan 2024 Cuma / 18 Sevval 1445

Avustralya yolcuları

‘Patron Mutlu Son İstiyor’un galasında konuşan Yılmaz Erdoğan “Russel Crowe’un filmi için 16 Ocak’ta Cem Yılmaz’la Avustralya’ya gidiyoruz” dedi.

Nil Özer27 Aralık 2013 Cuma 07:00 - Güncelleme:
Avustralya yolcuları

Türk sinemasının 100. yılının ilk filmi ‘Patron Mutlu Son İstiyor’un galası, önceki akşam Kanyon Cinemaximum Sinemaları’nda gerçekleşti. 1 Ocak’ta vizyona girecek film, bir senaryo yazarının ‘patron’un siparişi üzerine mutlu son ile biten bir aşk hikayesi yazma macerasını anlatıyor. Senaryosu Yılmaz Erdoğan, yönetmenliği Kıvanç Baruönü’ye ait olan BKM Yapımı ‘Patron Mutlu Son İstiyor’ filminin galasına oyuncular Tolga Çevik, Ezgi Mola, Murat Başoğlu, Erkan Can, Ersin Korkut, Nusret Çetiner’in yanı sıra sanat ve medya dünyasından ünlü isimler katıldı.

Senaristin heyecanı bir başka!

Gala gecesinde gazetecilerin sorularını cevaplandıran isimler şunları söylediler...

Yılmaz Erdoğan: Bu benim senarist olarak ilk filmim. O yüzden heyecanım bir başka. Arkadaşlar kurulan hayali o kadar geliştirip, öyle güzel bir hale getirmişler ki, çok güzel bir film seyrettim. Kelebeğin Rüyası’nın Oscar serüveni için önümüzdeki maçlara bakacağız diyebilirim. Evet, Russel Crowe’ın filmi için, 16 Ocak’ta Cem (Yılmaz) ile beraber Avusturalya’ya gidiyoruz. Mart ayında da 2 ya da 3 hafta burada çekimler olacak. Ön çalışma yapıyorum evet at binme, spor yapma, bayağı iş var orada. Bunun için yaklaşık bir hafta kampa gittik.

Kıvanç Baruönü (Yönetmen): Yola çıkarken, bir yönetmenin başucu kitabı, olmazsa olmazı iyi bir senaryodur... Yılmaz Erdoğan’ın senaryosuyla yola çıkıyor olmak bana güç verdi.

Ezgi Mola: Herkesin gözünün içine bakıyorum, acaba izleyenler memnun oldu mu diye. Çünkü biz çok keyifle çalıştık, bundan sonrası seyircinin takdirine kalmış.

Tolga Çevik: Ben eğlenmek istiyorum diyen de bu filme gelebilir, ben aşk istiyorum diyen de gelebilir, macera istiyorum diyen de bu filme gelebilir. Her nabza göre şerbet verdik.

Belçim Bilgin: Herkesin eline sağlık, nur topu gibi bir romantik komedimiz oldu.

Saadet Işıl Aksoy: Filmi çok beğendim herkesin eline sağlık, Ezgi (Mola) çok iyi arkadaşım ona destek olmak için geldim.