Geçtiğimiz hafta sonu Los Angeles'ta düzenlenen yardım gecesinde milyonlarca dolarlık bağış toplandı. Sudan asıllı Kanadalı Mustafa'nın, Artists for Aid iş birliğiyle hayata geçirdiği etkinlikte Filistinli Çocuklara Yardım Fonu ile Sudanlı Amerikalı Doktorlar Birliği yararına toplam 5,4 milyon dolar destek sağlandı.
Gecenin sunuculuğunu Filistin kökenli Amerikalı model Bella Hadid ile oyuncu Pedro Pascal üstlenirken, etkinlik boyunca şiir ve müzik performansları sergilendi. Organizasyonda Alex G, Blood Orange, Chappell Roan ve Shawn Mendes gibi isimler de yer alarak destek verdi.
Artists for Aid'in daha önce New Jersey ve Londra'da gerçekleştirdiği organizasyonlarda da Filistin ve Sudan'daki insani yardım çalışmalarına kaynak oluşturulmuştu.




