25 Nisan 2024 Perşembe / 17 Sevval 1445

Burak Özçivit: Bu rolü en güzel Fahriye oynar!

Burak Özçivit, yapımcılığını üstlendiği ve bir aşk hikayesini konu alan ‘Aşk Sana Benzer’ adlı filmin başrolünü ‘Çalıkuşu’ndaki rol arkadaşı Fahriye Evcen’e verdi.

Magazin Servisi30 Temmuz 2014 Çarşamba 07:00 - Güncelleme:
Burak Özçivit: Bu rolü en güzel  Fahriye oynar!

Burak Özçivit, ilk yapımcılık deneyiminde ‘Çalıkuşu’ndaki rol arkadaşı Fahriye Evcen’le kamera karşısına geçiyor. ‘Aşk Sana Benzer’ adlı film için Serenay Sarıkaya ve Hazal Kaya’ya rol vermek isteyen Özçivit, son kararını Evcen’den yana kullandı. Çekimleri bu hafta başlayacak olan filmin yönetmeni A.Taner Elhan, senaryo yazarı ise Bedia Ceylan Güzelce.

Bayramda çalışıyorlar

Burak Özçivit’in bir sahil kasabasındaki balıkçılık yapan ‘Ali’ olarak kamera karşısına geçeceği aşk hikayesinde Fahriye Evcen ise kasabaya yeni gelen ‘Deniz’ rolünü üstlenecek. İki ünlü isme Ege’nin sıcacık atmosferinde bu hikayeyi anlatırken Selim Bayraktar, Birsen Dürülü ve Kaya Akkaya da eşlik edecek. Filmin tamamı Bodrum ve çevresinde çekilecek. Burak Özçivit ve Fahriye Evcen, Ramazan Bayramı’nı ekip arkadaşlarıyla okuma provası yaparak karşıladı. Bayramın ikinci günü ise hem oyuncular hem de prodüksiyon ekibi Bodrum’a hareket etti.