19 Nisan 2024 Cuma / 11 Sevval 1445

Demet Evgar kızı Mavi'yi kucağına aldı! Demet Evgar kaç yaşında?

Demet Evgar doğum yaptı. Ünlü oyuncu Mavi adını verdiği kızını kucağına aldı. Normal yolla doğum yapan Demet Evgar ve bebeğinin sağlık durumunun iyi olduğu belirtildi. Peki Demet Evgar kaç yaşında?

18 Ağustos 2022 Perşembe 14:33 - Güncelleme:
Demet Evgar kızı Mavi'yi kucağına aldı! Demet Evgar kaç yaşında?

Demet Evgar, kızı Mavi'yi kucağına aldı. Doğum yapan başarılı oyuncunun yaşı hayranları tarafından merak edildi. Demet Evgar ve Levent Babataş mart ayında evlenmişti. Peki Demet Evgar kaç yaşında? İşte detaylar...

Mart ayında Levent Babataş ile nikah masasına oturan Demet Evgar bebeğini kucağına aldı.

Geçtiğimiz mart ayında sade bir nikah töreniyle evlenen oyuncu Demet Evgar ve işletmeci eşi Levent Babataş Mayıs'ta Emirgan'daki evlerinde düğün yaptı.

DEMET EVGAR KİMDİR, KAÇ YAŞINDA?

1980 yılında Manisa'da doğan Demet Evgar, 42 yaşındadır. Oyunculuğa 17 yaşında Manisa'da amatör bir topluluk olan Afsem Tiyatrosu'nda başladı. Sahneye ilk kez Ray Cooney "Kaç Baba Kaç (It runs in the family)" başlıklı oyunuyla çıktı.

İstanbul Üniversitesi Devlet Konservatuvarının Tiyatro Bölümünden mezun oldu. Konservatuvar eğitimi sırasında arkadaşlarıyla "Tiyatro Kılçık" adında bir topluluk kurdu. Bu toplulukta oyuncu ve oyun yazarı olarak çalıştı. Kenter Tiyatrosu'nda "Aşk Çemberi" adlı oyunda ve "Tiyatro Kılçık"ta "Takanlar ve Takılanlar" ve "Ayşegül Hindistan'da" adlı oyunlarda rol aldı.

2009 senesinde Kent Oyuncuları tiyatrosunda Mehmet Birkiye yönetmenliğinde sahnelenen Cimri oyununda "Elise" karakterini canlandırdı. Bu rol ile 2010 yılında düzenlenen 8. Tiyatro Ödülleri ödül töreninde "Yılın Kadın Oyuncusu Ödülü"ne layık görüldü.