18 Nisan 2024 Perşembe / 10 Sevval 1445

Dilan Çıtak kimdir

Dilan Çıtak kimdir Levent Dörter ile evleniyor mu Dilan Çıtak kaç yaşında, nereli, kimin kızı?

17 Eylül 2018 Pazartesi 07:00 - Güncelleme:
Dilan Çıtak kimdir

İbrahim Tatlıses'in yıllar sonra ortaya çıkan kızı Dilan Çıtak 89 İstanbul doğumludur. İbrahim Tatlıses’in kızı Dilan Çıtak ile nişanlısı Levent Dörter, düğün tarihlerini açıklamıştı. Sevgililer Kozyatağı Hilton Otel’in içinde yer alan Al SharQ’da yeni yılı karşıladı. 2018’de evleneceklerinin müjdesini veren çift, 16 Eylül’de nikâh masasına oturacaklarını duyurdu. Bu sene hem özel hem de iş hayatında çok konuşulacak gibi görünen Çıtak, ayrıca Tatlıses soyadını aldığını da belirtti. İbrahim Tatlıses'in yıllar sonra ortaya çıkan kızı Dilan Çıtak hakkında merak edilenler haberimizde. Geçtiğimiz yıl İbrahim Tatlıses'in kızı olduğunu açıklayarak magazin gündemine bomba gibi düşmüştü.

DİLAN ÇITAK EVLENİYOR MU?

İbrahim Tatlıses’in kızı Dilan Çıtak ile nişanlısı Levent Dörter, düğün tarihlerini açıklamıştı. Sevgililer Kozyatağı Hilton Otel’in içinde yer alan Al SharQ’da yeni yılı karşıladı. 2018’de evleneceklerinin müjdesini veren çift, 16 Eylül’de nikâh masasına oturacaklarını duyurdu. Bu sene hem özel hem de iş hayatında çok konuşulacak gibi görünen Çıtak, ayrıca Tatlıses soyadını aldığını da belirtti.

DİLAN ÇITAK KİMDİR?

İbrahim Tatlıses’in kızı olan Dilan Çıtak, 2 Aralık 1989 İstanbul doğumlu. Tüm hayatı boyunca tıpkı İbrahim Tatlıses gibi müzikle tam entegre bir yaşantısı oldu. Halen de öyle devam ediyor hayatına.. Ancak ismi “gönüldaş” anlamına gelen Dilan için “Tatlıses” soyadı ile tüm benzerlik bu kadarla sınırlı değil. Dilan Berklee Müzik Akademisi’nde eğitim aldı, Amerika’da uzun süre kaldı. Burada işte Tatlıses’in oğlu İdo ile yolları çakışıyor. Çünkü tıpkı bir dönem Dilan’ın olduğu gibi İdo da şimdi Berklee’de müzik eğitimi alıyor.

 

DİLAN ÇITAK NE İŞ YAPIYOR?

Çıtak, 2003 yılında Pera Güzel Sanatlar Lisesi Müzik bölümünde yarı burslu olarak okumaya başladı. Asıl branşı şan olarak başladığı eğitimine piyano ve keman dersiyle de devam etti. 2 sene keman 4 sene piyano çaldı kemanı bırakarak enstürmanına piyano olarak devam etti. Okul süresince müzikallerde ve korolarda yer aldı. Caz orkestralarında solistlik yaptı. Aynı zamanda Pera tiyatroda 2 sene oyunculuk eğitimi aldı

2011'de dil ve müzik eğitimi için Amerika’ya gitti. “Berklee College Of Music” öğrencilerinden oluşan çeşitli ekiplerle büyük sahnelerde konserler verdi. (Harper’s Ferry,Wally’s Cafe,939 Cafe). Kendi alanında bir çok başarıya imza atmış “The Julliard School”dan mezun Amerikalı bir vokal hocası ile vokal çalışmaları yaptı. Bir yıllık dil ve müzik eğitimi sonrasında Türkiye’ye dönüş yaptı. İTÜ İngilizce müzikoloji bölümünü kazanarak eğitimine bu alanda devam ediyor.

Sanat okulunda Keman ve Piyano hocalığı yapıyor. Kendi projesi olan SOUL SENSATION band’in solistliği ve İskender Paydaş’ın “Zamansız Şarkılar” projesinde de vokal olarak yer alıyor.

Kendisi gibi müzisyen olan Yiğit Çıtak ile evliliği sonrası onun soyadını almıştı

İBRAHİM TATLISES DİLAN ÇITAK'I KIZI OALRAK KABUL ETTİ
 

Levent Dörter, son günlerde adını magazin gündemine yazdırmaya devam ediyor. Müzik dünyasına damgasını vuran parçaların sahibi olan Levent Dörter, Dilan Çıtak ile yaşadığı ilişki sonrası magazin gündeminde yer aldı.

LEVENT DÖRTER KİMDİR?

Levent Dörter, 18 Eylül 1980’de Ankara’da dünyaya geldi. İlkokul, ortaokul ve lise hayatı Ankara’da geçti. Üniversite eğitimini Eskişehir Osmangazi Üniversitesi’nde Çalışma Ekonomisi bölümünde tamamladı.

Müzik hayatına, lise yıllarında babasının aldığı gitar ile şarkı söyleyerek başladı. Üniversite yıllarında okurken, çalışma zorunluluğu doğdu ve Üniversite yıllarında Ankara’da Özgün ile birlikte kurduğu orkestra ile sahne hayatına girmiş oldu. 1996 ve 2000 yılları arasında İstanbul’da Ortaköy, Levent ve Bağdat Caddesi'ndeki birçok gece kulübünde sahne aldı.

2000 – 2010 seneleri arasında Ankara'da birçok barda çalıştı. 2011 yılında “Aşka Saygımdan” albümünü çıkardı.