25 Nisan 2024 Perşembe / 17 Sevval 1445

Levent Dörter ne iş yapıyor? Dilan Çıtak'ın nişanlısı Levent Dörter kimdir, kaç yaşında?

İbrahim Tatlıses'in kızı Dilan Çıtak Tatlıses ile nişanlanan Levent Dörter hakkında araştırmalar hız kazandı. Levent Dörter 2011 yılında Aşka Saygımdan albümünü piyasaya sürdü. Peki Dilan Çıtak'ın nişanlısı Levent Dörter kimdir, kaç yaşında? Levent Dörter ne iş yapıyor? İşte müzisyen ile ilgili merak edilenler.

17 Mayıs 2022 Salı 11:17 - Güncelleme:
Levent Dörter ne iş yapıyor? Dilan Çıtak'ın nişanlısı Levent Dörter kimdir, kaç yaşında?

Levent Dörter, İbrahim Tatlıses'in kızı Dilan Çıtak Tatlıses ile nişanlandı. Evlilik yolunda ilk adımı atan çiftin yüzüklerini İbrahim Tatlıses ve Polat Yağcı taktı. Peki Levent Dörter kimdir, kaç yaşında, nereli? Dilan Çıtak'ın nişanlısı Levent Dörter ne iş yapıyor? İşte detaylar...

LEVENT DÖRTER KİMDİR?

Levent Dörter, 1980'de Ankara'da dünyaya geldi. İlkokul, ortaokul ve lise hayatı Ankara'da geçti. Müzik hayatına, lise yıllarında babasının aldığı gitar ile şarkı söyleyerek başladı.

Müziğe olan tutkusu sayesinde Üniversite yıllarında başlayan sahne serüveni profesyonel olarak 1996 yılından bu yana İstanbul'da sahne alması ile devam etti.

2000-2005 seneleri arasında Ankara'da Cuba'da ve 2005-2010 yılları arasında ise Salata Bar'da çalıştı. 2011 yılında Aşka Saygımdan albümünü çıkardı. Bu albümde yer alan şarkılar ile büyük ses getiren Levent Dörter Birçok sanatçı düet çalışmaları da gerçekleştirdi.

İlk albümü itibari ile pop müziğinde en çok dinlenen sanatçılar arasına girdi.

Sırasıyla Öpmek Lazım ve Hoşçakal gibi albümleri yayınlayan sanatçı, Bu albümlerde hit olan birçok şarkı yanı sıra 2015 yılında yayınladığı "HADİ" (Single) çalışması Türkiye' de en çok dinlenen şarkı ve en çok izlenen klip ünvanlarını almayı başardı.

2020 yılında son single çalışması Bilmiyorum'u dinleyicileri ile paylaşan Levent Dörter, İstanbul, Ankara, Antalya, İzmir ve Kıbrıs başta olmak üzere en çok tercih edilen performans sahnelerinde başta kendi şarkları olmak üzere geçmişten günümüze pop müziğin en sevilen şarkılarını seslendirmeye devam ediyor.