6 Nisan 2026 Pazartesi / 19 Sevval 1447

Erkek modasına kadın eli değdi

Yaz döneminde artan düğün, nişan ve benzeri etkinliklerde erkeklerin tek tip smokinleri tercih etmek zorunda kalmaları ünlü modacı Çiğdem Erişçi ’yi harekete geçirdi.

12 Ağustos 2015 Çarşamba 07:00 - Güncelleme:
Erkek modasına kadın eli değdi

On parçalık mini bir erkek koleksiyonu hazırlamaya başlayan başarılı modacı erkeklere, başta düğün ve nişan olmak üzere tüm özel günlerinde farklı ve şık bir tarz vaad ediyor. Özellikle damat adaylarının klasik smokin zorunluluğundan çok sıkıldığını tespit ettiğini belirten ünlü modacı Çiğdem Erişçi  aralarında şarkıcı Çelik ve haber spikeri Gökay Kalaycıoğlu’nun da bulunduğu pek çok ünlü ismin de ekran ve sahne kostümlerini hazırlıyor.

Kadın eli değen ve kadın bakışı ile tasarlanıp dikilen erkek kostümlerinin çok daha şık ve iddialı durduğunu ifade eden Çiğdem Erişçi damatları da klasik giyimden kurtarmak istediğini ifade etti.

İş, sanat ve siyaset dünyasından pek çok ismi giydiren ünlü modacı Çiğdem Erişçi 14 Ağustos’ta da başarılı tasarımcı Belma Özdemir ile Harbiye Açıkhava Tiyatrosu’nda sahne alacak Sertab Erener’in sahne kostümlerini  hazırlıyor.