30 Nisan 2024 Salı / 22 Ramazan 1445

Survivor Hakan Hatipoğlu kimdir?

Hakan Hatipoğlu kimdir nereli kaç yaşında? Hakan Hatipoğlu Survivor'a devam edecek mi? Hakan Hatipoğlu'nun sağlık durumu nasıl?

19 Şubat 2018 Pazartesi 07:00 - Güncelleme:
Survivor Hakan Hatipoğlu kimdir?

Ünlüler takımının iki oyuncusunun sağlık durumu hakkında dün akşam Acun Ilıcalı açıklamalarda bulundu. Survivor izleyicileri göze çarpan yarışmacılardan Hakan Hatipoğlu'nun hayat hikayesini merak ediyor. Daha önceki yarışmalarda sergilediği başarılı performanslar ile öne çıkan Hakan Hatipoğlu Survivor 2018'de All Star takımından gönüllüler takımına geçti.  Adını Var mısın yok musun ile duyuran Hakan Hatipoğlu daha önce de Survivor’da yarışmıştı. Survivor Ünlüler takımından Hakan Hatipoğlu, Gönüllüler takımına geçti ve hakkında tüm detaylar araştırılmaya başlandı. Hakan Hatipoğlup parkurda geçirdiği kaza sonucunda boynundan ciddi şekilde sakatlanırken, Gamze durumu ise Hakan'a oranla daha kritik.

Geçtiğimiz hafta Hakan Hatipoğlu parkurda geçirdiği sakatlığın ardından yarışmaya dönememiş ve hastaneye kaldırılmıştı. Hakan kafes gibi bir düzeneğin içinden geçerken iplere boynu takılmış ve çığlıklar içinde yere yığılmıştı. Parkurda yapılan acil müdahalenin ardından hastaneye kaldırılan Hakan Hatipoğlu'nun durumunun belirsiz olduğunu açıklayan Acun Ilıcalı, 'önümüzdeki iki gün içinde dönemeyeceği kesin, sonrasında da durumunun ne olacağı belirsiz. Şuan için kontrol altında tedavisi devam ediyor' dedi.

Gamze için ayrı bir parantez açan Ilıcalı, dönüp dönemesi ile ilgili karar yarın (bugün) verilecek. 'Ama Gamze'nin dönememe ihtimali daha yüksek' diyerek yarışmacı arkadaşlarını bilgilendirdi.

Bu iki yarışmacının Survivor'a dönememesi ihtimaline karşı iki isim daha yerlerine dahil olacak. Birleşme partisine kadar bu tarz olaylardan dolayı eksiklikler yaşanırsa, yarışmaya yeni isimler eklenecek.




SURVİVOR HAKAN HATİPOĞLU KİMDİR?

Hakan Hatipoğlu, 28 Kasım 1979 tarihinde İstanbul‘da doğdu. İstanbul Burgazada'da büyüdü. Işık Üniversitesi İşletme Bölümünü bitirdikten sonra Marmara Üniversitesi İşletme Bölümü'nde yüksek lisans eğitimini tamamladı. Kendi reklam ajansını kurdu.
hakanhatipoglu880

2009 yılında Acun Ilıcalı‘nın sunduğu “Var mısın Yok musun?” adlı yarışmaya katıldı. 250. programda yarıştı ve yarışmadan 132.000 TL ile ayrıldı. Var Mısın Yok Musun yarışmacısı Gizem Akın ile evlendi. 2010 yılında Erdal Beşikçioğlu‘nun başrolünde oynadığı “Behzat Ç. Bir Ankara Polisiyesi” adlı dizide Selim karakterini 80 bölüm canlandırdı. TRT Spor'da da spor programı sundu.

Hakan Hatipoğlu, 2010 yılında, 17 Nisan 2010 – 18 Eylül 2010 tarihleri arasında yayınlanan, Acun Ilıcalı‘nın hazırlayıp sunuculuğunu da yaptığı ve yarışanlar “Var mısın Yok musun” yarışmacılarından seçildiği Panama‘da yapılan “Survivor Kızlar – Erkekler” yarışmasına katıldı.

2013 yılının Ekim ayında 31 Aralık 2013 gecesine kadar yayınlanan “Bir Milyon Kimin?” adlı bilgi yarışmasında, yarışmanın jüri üyeleri Bülent Özveren, Okan Bayülgen ve Gülben Ergen olurken yarışmanın sunucusu Pelin Çift ile birlikte sunuculuk görevi yaptı.

14 Şubat 2015 tarihinde Nihat Doğan, Özgecan Aslan cinayeti ile ilgili yazdığı tepki çeken tweet’i nedeniyle “Survivor All Star” kadrosundan çıkarıldı yerine eski futbolcu Ahmet Dursun katıldı. Hakan Hatipoğlu, 24 Temmuz 2010 tarihinde Gizem Akın ile evlendi.

Filmleri ve Dizileri : 2011 – Behzat Ç.: Seni Kalbime Gömdüm (Selim)(Sinema Filmi), 2010 – Gecekondu (Kendisi) (Tv Programı), 2010 – 2012 – Behzat Ç. Bir Ankara Polisiyesi (Selim) (TV Dizisi), 2009 – Kapadokya Düşleri (TV Dizisi)

GİZEM HATİPOĞLU KİMDİR? Gizem Hatipoğlu, Bilgi Üniversitesi Reklamcılık Bölümü’ nden mezun oldu. Çocukluk yıllarından beri hayali televizyonlarda olmaktı. Acun Ilıcalı’ nın sunduğu Var Mısın Yok Musun yarışmasına katıldı ve 130 bin lira kazandı. Ardından Survivor’ a katıldı. Aynı yarışmada tanıştığı Hakan Hatipoğlu ile evlendi.