24 Nisan 2024 Çarşamba / 16 Sevval 1445

Hazar Ergüçlü kimdir

Magazin gündeminin sık konuşulan ismi Hazar Ergüçlü biyografisi merak ediliyor. Hazar Ergüçlü aslen nereli? Son yılların popüler genç yıldızlarından biri olan Hazar Ergüçlü , Onur Ünlü ile ilk kez el ele görüntülendi. İkilinin fotoğraflarının yayılması ardından gözler Hazar Ergüçlü’nün hayatına çevrildi. 1 Ocak 1992 senesinde dünyaya gelen Hazar Ergüçlü sinema ve dizi oyuncusu olarak mesleğini sürdürmektedir. Hazar Ergüçlü aslen Kıbrıslı’dır.İlk profesyonel oyunculuk kariyerine Gölgeler ve Suretler adlı sinema ile atan oyuncu Hazar Ergüçlü 2011 yılında itibaren ise Kuzey Güney adlı dizide Simay Canay karakteri ile ünlenmiştir.

9 Kasım 2018 Cuma 07:00 - Güncelleme:
Hazar Ergüçlü kimdir

Hazar Ergüçlü kimdir kaç yaşındadır Hazar Ergüçlü nerelidir? Magazin gündeminin sık konuşulan ismi Hazar Ergüçlü biyografisi merak ediliyor. 

 

HAZAR ERGÜÇLÜ KİMDİR?

1 Ocak 1992 senesinde dünyaya gelen Hazar Ergüçlü sinema ve dizi oyuncusu olarak mesleğini sürdürmektedir. Hazar Ergüçlü aslen Kıbrıslı’dır.İlk profesyonel oyunculuk kariyerine Gölgeler ve Suretler adlı sinema ile atan oyuncu Hazar Ergüçlü 2011 yılında itibaren ise Kuzey Güney adlı dizide Simay Canay karakteri ile ünlenmiştir.

Ardından Star TV ekranlarında yayınlanan MedCezir dizisinde ise Eylül karakterini oynayan Hazar Ergüçlü Yüksek Sosyete dizisi oyuncu kadrosunda yer almıştır. Hazar Ergüçlü, PKK belgeselini sosyal medyada yayımlayarak örgüt propagandası yaptığı gerekçesiyle savcı karşısına çıkmıştır.

Hazar Ergüçlü nün oynadığı sinema  filmleri; Gölgeler ve Suretler, Açlığa Doymak ve Benim Dünyam.

Hazar Ergüçlü nün oynadığı dizi filmler;  Analar ve Anneler, Medcezir, Kuzey Güney ve Yüksek Sosyete.

ONUR ÜNLÜ KİMDİR?

Son yılların en üretken yönetmenlerinden Onur Ünlü, 24 Haziran 1973 tarihinde dünyaya geldi. Eskişehir Anadolu Üniversitesi İletişim Bilimleri Fakültesi iletişim sanatları bölümünden mezun oldu. Marmara Üniversitesi İletişim Fakültesi iletişim bilimleri anabilim dalında yüksek lisans eğitimi yaptı.

1993 – 1998 yılları arasında yazdığı şiirleri "Ah Muhsin Ünlü" mahlası ile yayınladı. Leyla ile Mecnun, Şubat, Beş Şehir, Nerede Kalmıştık gibi projeleriyle tanınan Onur Ünlü, “İtirazım var” ve “Sen Aydınlatırsın Geceyi” filmleriyle 32. ve 33. İstanbul Film Festivali’nden ödülle döndü.

Daha sonra Eflatuntv ile birlikte yaptığı kısa, komik, absürd videolar youtube üzerinden yayınlandı akabinde Görünen Adam isimli Youtube dizisini çekti. Bu iki proje henüz izleyiciyle buluşmadan senaryosunu da yazdığı Aşkın Gören Gözlere İhtiyacı Yok filminin çekimlerine başladı.