20 Nisan 2024 Cumartesi / 12 Sevval 1445

Kardeşlerim dizisinin Harika'sı Gözde Türker evlendi!

Oyuncu Gözde Türker, nişanlısı Anıl Güler ile akşam saatlerinde evlendi.Çiftin düğününe çok sayıda davetli katıldı. Gözde Türker, Atv'de yayımlanan 'Kardeşlerim' dizisinde Harika karakterini canlandırıyor.

25 Temmuz 2021 Pazar 16:35 - Güncelleme:
Kardeşlerim dizisinin Harika'sı Gözde Türker evlendi!

'Kardeşlerim' dizisinde 'Harika' rolünü oynayan oyuncu Gözde Türker, uzun süredir birlikte olduğu nişanlısı Anıl Güler ile evlendi. Çiftin düğününde yakın çevresinden birçok davetli yer aldı.

Geçtiğimiz aylarda sevgilisi Anıl Güler ile nişanlanan Gözde Türker, evliliğin uzun süredir gündemlerinde olduğundan ancak pandemi sebebiyle ertelemek zorunda kaldıklarından bahsetmişti. Anıl Güler ve Gözde Türker çifti, arkadaşlarının da katıldığı bir düğünle dünyaevine girdi.

Atv'de cumartesi akşamları yayınlanan ve başrolünde Halit Özgür Sarı ile Su Burcu Yazgı Coşkun'un yer aldığı Kardeşlerim dizisinde Harika karakterini canlandıran oyuncu Gözde Türker, dün akşam evlendi. Düğüne dizideki rol arkadaşları da katıldı.

Anıl Güler ile evlenen genç oyuncu, düğününü pandemi kurallarına bağlı kalarak geçirdi. Düğüne dizinin oyuncuları arasında da yer alan genç isimler Lizge Cömert ve Lilya İrem Salman da katıldı.

Çift dün akşam saatlerinde dünyaevine girdi. 25 yaşındaki genç oyuncu Gözde Türker ile Anıl Güler'e, sosyal medyada takipçilerinden tebrik mesajları yağdı.