26 Nisan 2024 Cuma / 18 Sevval 1445

Beren Saat Kenan Doğulu ne zaman boşanacak? Kenan Doğulu ve Beren Saat boşanıyor mu?

Magazin gündeminden düşmeyen ünlü şarkıcı Kenan Doğulu ve oyuncu Beren Saat ile ilgili yeni gelişmeler yaşanmaya devam ediyor. Türkiye genelinde sevilen ünlü isimlerle ilgili çıkan haberler ilgiyle takip ediliyor. 5 yıllık evliliklerini bitirme kararı alan ikili resmi olarak boşanacaklar. 2. Sayfa adlı magazin programında gündeme getirilen iddiaya göre son birkaç haftadır konuyla ilgili karışık ifadelerde bulunan çift anlaşmalı olarak evliliklerine son verecek. Peki, Beren Saat Kenan Doğulu ne zaman boşanacak? Haberimizin detayları aşağıda…

21 Mart 2019 Perşembe 07:00 - Güncelleme:
Beren Saat Kenan Doğulu ne zaman boşanacak? Kenan Doğulu ve Beren Saat boşanıyor mu?

Beren Saat Kenan Doğulu ne zaman boşanacak? Ünlü oyuncu Beren Saat doğum günü olan 26 Şubat’ta sosyal medya hesabından kafa karıştıran bir paylaşımda bulunmuş ve o andan itibaren de Beren Saat ve Kenan Doğulu evliliğinin ciddi bir sorun yaşadığı haberleri çıkmaya başlamıştı. Kenan Doğulu ve oyuncu Beren Saat ile ilgili yeni gelişmeler yaşanmaya devam ediyor. Türkiye genelinde sevilen ünlü isimlerle ilgili çıkan haberler ilgiyle takip ediliyor. 5 yıllık evliliklerini bitirme kararı alan ikili resmi olarak boşanacaklar. Ayrılmak için mahkemeye başvuran çift 2. Sayfa'nın haberine göre; 28 Mart Perşembe günü anlaşmalı olarak boşanacak. Peki, Beren Saat ve Kenan Doğulu neden boşanıyor?

BEREN SAAT VE KENAN DOĞULU BOŞANACAK MI?

 

2. Sayfa adlı magazin programında gündeme getirilen iddiaya göre son birkaç haftadır konuyla ilgili karışık ifadelerde bulunan çift anlaşmalı olarak 28 Mart’ta boşanma kararı aldığı konuşuluyor.

 

Saat doğum günü olan 26 Şubat’ta sosyal medya hesabından kafa karıştıran bir paylaşımda bulunmuş ve o andan itibaren de Beren Saat ve Kenan Doğulu evliliğinin ciddi bir sorun yaşadığı haberleri çıkmaya başlamıştı. Bundan dört yıl önce yakın arkadaşlarının katıldığı bir törenle Amerika Malibu’da evlenen Beren Saat ve Kenan Doğulu çiftinin boşanma kararı aldığı iddia ediliyor.

 

KENAN DOĞULU VE BEREN SAAT NEDEN BOŞANIYORLAR?

 

Geçtiğimiz günlerde 35. yaşına basan Beren Saat, sosyal medya hesabından bir doğum günü mesajı paylaşmış, bu mesajda ilk aşkı Efe Güray'dan da bahsetmişti. Saat, eşi Kenan Doğulu'ya ise satırlarında yer vermemişti. Ünlü oyuncunun bu mesajı sosyal medyada 'evlilikte kriz var' iddialarına neden oldu. Kenan Doğulu'nun eşinin doğum gününü kutlamaması da iddiaları güçlendirdi.

 

Doğulu, geçtiğimiz yıl 26 Şubat'ta "Sen bu dünyaya hediye doğmuş çok özel bir ruhsun canım sevgilim. Gözümde bir azize, kalbimde bir ateşsin. İyi ki varsın!" mesajını yayınlamıştı.. 2017'de ise Beren Saat'in yeni yaşını "İyi ki doğdun oyun arkadaşım, aşk ortağım. Güzel yüzün hep gülsün :) İyi ki varsın! Seni çok seviyorum..." mesajı ile kutlamıştı.