23 Nisan 2024 Salı / 15 Sevval 1445

Müge Anlı'da yeni gelişmeler yaşanıyor

Müge Anlı'da Sedanur cinayeti ile ilgili yeni gelişmeler yaşandı.

19 Aralık 2018 Çarşamba 07:00 - Güncelleme:
Müge Anlı'da yeni gelişmeler yaşanıyor

Müge Anlı'da Sedanur cinayeti ile ilgili yeni gelişmeler yaşanırkan aynı zamanda 8 Ağustos'tan bu yana kendisinden haber alınamayan Nursel Doğan hakkında şok gelişmeler yaşanacak. Müge Anlı canlı yayınında herkesin beklediği an geldi. Atv'nin sevilen programı Müge Anlı ile Tatlı Sert'te bugün, herkesi şok eden anlar yaşanacak.


Müge Anlı canlı yayınında ilginç gelişmeler yaşanacak. 17 Aralık Müge Anlı canlı yayınında Nursel Doğan ve arkadaşı Deniz'den hala bir iz aranıyor.

Müge Anlı ekibi Haydar Sırça'nın anlattıklarının yalan olduğunu ortaya çıkardı. "Dikili'de evim var" diyen Hayrdar Sırça'nın Bergama'da evi olduğu ortaya çıkınca Müge Anlı ekibi bu ev üzerinde yoğunlaştı. Konuyla ilgili Müge Anlı canlı yayında şok eden gerçeği açıklayacak. 17 Aralık Müge Anlı'da neler olduğunu merak ediyorsanız, aşağıda yer alan Atv canlı yayınından Müge Anlı'yı canlı izleyebilirsiniz...

Faili meçhul cinayetler ve kayıpların yanı sıra birçok sosyal sorumluluk projesi ile de adından sıkça söz ettiren, Hafta içi her gün seyirciyi ekran başına kilitleyen Müge Anlı ve ekibi, üzerinde çalıştığı kayıp dosyalarını, cinayete kurban giden kişileri ve kayıpların tüm yaşamını ortaya çıkararak onları bulmaya, olayları aydınlatmaya devam ediyor…
 

MÜGE ANLI TATLI SERT - ATV CANLI İZLE


SEDANUR GÜZEL OLAYI NEDİR?

Kars'ın Kağızman ilçesi Paslı köyünde 16 Eylül'de yabani meyve toplamaya çıkan 9 yaşındaki Sedanur Güzel kaybolmuştu. Köylülerle kırsalda yapılan arama çalışmalarından sonuç alamayan aile, durumu jandarmaya bildirmişti. İl Jandarma Komutanlığına bağlı Jandarma Arama Kurtarma (JAK) timleri, İl Afet ve Acil Durum Müdürlüğü (AFAD) ile Ulusal Medikal Kurtarma Ekibi (UMKE) görevlileri çocuğun bulunması için çalışması başlatmış ve aramalar sonucu Sedanur'un cesedi köyün 1 kilometre uzağında üzeri taşlarla örtülü halde bulunmuştu. Olaya ilişkin daha önce küçük kızın komşusu Ertan B. tutuklanmıştı.



NURSEL DOĞAN OLAYI NEDİR?

130 gündür Müge Anlı'nın aradığı iki kayıp kadın Nursel Doğan ve Deniz bir türlü bulunamamıştı. Nursel Doğan'ın sevgilisi olan Haydar Sırça olayın bir numaralı şüphelisiydi. Programa aylar önce sadece bir kere katılan Haydar Sırça yalanlar söylemiş ve çelişkili ifadelerde bulunmuştu. Nursel Doğan ve arkadaşı Deniz, Haydar Sırça'nın Dikili'deki yazlık evinden kaybolmuştu. Fakat Dikili'de sanılan ev, Bergama'da bir köyde çıktı. Evin çevresinde yeni beton dökülen yerler bulunan Haydar Sırça'nın evinde inceleme yapıldı. Haydar Sırça'nın evindeki salon halısının değiştiğini söyleyen Haydar Sırça'nın eşi, 6 metrekarelik halının ortada olmadığını söyledi.

Fakat kayıp dosyasıyla ilgili Müge Anlı 17 Aralık şok bir gelişme yaşandı. Müge Anlı 17 Aralık günü Haydar Sırça'nın tutuklandığı haberi verildi.

Müge Anlı 17 Aralık günü Nursel Doğan ve Deniz'in kaybıyla ilgili kuvvetli şüpheler nedeniyle tutuklanan Haydar Sırça, Şakran Cezaevi'ne gönderildiği açıklandı.

Henüz kayıp kadınların nerede olduğuyla ilgili bir şey söylemeyen Haydar Sırça'nın, Müge Anlı 17 Aralık cinayet şüphesiyle tutuklandığı açıklandı.

Öte yandan Müge Anlı 17 Aralık günü Haydar Sırça'nın köy evinde bir kuyu bulunduğu söylendi. Yeni beton dökülen kuyuda bir çökme olduğunu söyleyen Müge Anlı buranın araştırılması gerektiğini çünkü kayıptan sonra kapatıldığını söyledi.

Müge Anlı 17 Aralık günü yaşanan gelişme herkesin içini rahatlasa da Nursel Doğan ve Deniz'in yakınları kayıp kadınların cesetlerinin bulunmasını istiyor.