27 Nisan 2024 Cumartesi / 19 Sevval 1445

Müge Anlı kimdir aslen nerelidir Müge Anlı kaç yaşındadır

Müge Anlı kimdir Müge Anlı kaç yaşında nerelidir merak ediliyor. Vatandaşların merak ettiği soruların yanıtlarını haberimizde derledik.

9 Mayıs 2018 Çarşamba 07:00 - Güncelleme:
Müge Anlı kimdir aslen nerelidir Müge Anlı kaç yaşındadır

Müge Anlı kimdir Müge Anlı kaç yaşında nerelidir? Ekranların ilgi odağı olan Müge Anlı hayat hikayesi merak ediliyor. Atv’nin sevilen programı Müge Anlı ile Tatlı Sert, hafta içi her gün sabah kuşağında izleyicisi ile buluşuyor. Fenerbahçe-Beşiktaş maçından sonra söylediklerinden dolayı Beşiktaş taraftarının tepkisini çeken Müge Anlı'ya bir destek daha geldi. Beşiktaş'ın Kayserispor'la oynadığı maçta taraftarlar, Fenerbahçe'ye ve Müge Anlı'ya sık sık küfürlü tezahüratlarda bulundu.

Müge Anlı'dan Beşiktaş açıklaması

Fenerbahçe-Beşiktaş maçından sonra söylediklerinden dolayı Beşiktaş taraftarının tepkisini çeken Müge Anlı'ya bir destek daha geldi.

Beşiktaş'ın Kayserispor'la oynadığı maçta taraftarlar, Fenerbahçe'ye ve Müge Anlı'ya sık sık küfürlü tezahüratlarda bulundu. Fenerbahçe-Beşiktaş arasındaki gerilim devam ederken Müge Anlı'ya sürpriz bir destek geldi.

Fenerbahçeli bir grup taraftar Müge Anlı'nın sunduğu televizyon programına seyirci olarak katılarak Anlı'ya çiçek verdi.

Yaşananlar üzerine Anlı, "Herkes, herkesi sevemez. Böyle bir hayat yok. Keşke böyle bir dünya olsa. Kendimi çok şanslı hissediyorum. Hayatım boyunca siyasi görüş, takım, kültür gibi farklılıkları tanımadığım için sevenler tarafından sevildiğimi düşünüyorum. Sevmeyenlerin de canı sağolsun." dedi.

 

"Müge Anlı, Tolga Zengin'den özür diledi"

Beyaz TV yorumcusu Sinan Engin, olaylı Fenerbahçe - Beşiktaş maçı sonrası ''taraftar her şey söyleyebilir'' yorumunda bulunan sunucu Müge Anlı'nın daha sonrasında Fenerbahçe taraftarının küfür ettiği Tolga Zengin'den özür dilediğini söyledi.

Beşiktaş - Kaysersipor maçında Siyah-Beyazlı taraftarların Müge Anlı aleyhinde küfürlü tezahüratlarda bulunması hakkında konuşan Engin, yaşananların kabul edilemez olduğunu söyledi.

Müge Anlı’nın yaptığı açıklamaların hemen ardından yanlış olduğunu fark ettiğini ve Tolga Zengin’i arayarak özür dilediğini söyleyen Sinan Engin, Beşiktaş-Kayserispor maçında Müge Anlı'ya küfürlü tezahüratta bulunan Beşiktaş taraftarına bunun yakışmadığını ifade etti.

 

NE OLMUŞTU?

Anlı, olaylı Beşiktaş-Fenerbahçe derbisini tribünden izlemiş ve  sonrasında Tolga Zengin'i taraftarlarla tartıştığı için çıkan olaylarda bir nevi sorumlu göstermişti.

Anlı, kendi programında şu yorumu yapmıştı:

"Futbolcular dönüp de taraftarlara saldırmayacaklar. Sen futbolcusun, o taraftar orada olduğu için sen para kazanıyorsun. Taraftar her şeyi söyleyebilir ama sen futbolcu olarak dönüp taraftara saldıramazsın."

MÜGE ANLI KİMDİR?

Müge Anlı (d. 19 Aralık 1973, İstanbul), Türk televizyon sunucusu ve gazetecisi.

Müge Anlı, 19 Aralık 1973 tarihinde İstanbul'da doğmuştur. Babası İhsan Anlı'dır.

Marmara Üniversitesi İletişim Fakültesi'nden mezun oldu. Yüksek lisansını ise Kadir Has Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü'nde hukuk üzerine yaptı.2008'de gazeteci Burhan Akdağ'dan boşandı. Bu evlilikten 1 kızı oldu.Televizyon hayatına ilk olarak magazin alanında başlayan Anlı, diğer bir magazinci Şenay Düdek'le Kanal D'de yaptığı Dobra Dobra adlı magazin üzerine sohbetlerin olduğu ve konukların ağırlandığı bir program yapmıştır. Bir sezon birlikte program yaptıktan sonra, aynı programa Düdek Cenk Eren'le FOX'ta, Anlı ise Pakize Suda'yla Kanal D'de devam etmiştir.Dobra Dobra'daki sunuculuk deneyimi ile magazinciliği bırakıp tam anlamıyla sunuculuğa geçti; atv'de yayınlanan kendine ait Müge Anlı ile Tatlı Sert adlı tartışma programını sunmaya başladı. Programda, kaybettiği yakınlarını arayan kişiler ağırlanmakta, işleyeni belli olmayan veya işleyenin hâlâ bulunamadığı cinayetler aydınlatılmaktadır.Tatlı Sert'in dışında, 2010 televizyon sezonunda, daha önceden Sinan Çetin yapmış olduğu Film Gibi adlı programla aynı formatta bir programı atv'de sundu.Müge Anlı ile Mektubunuz Var adlı programda, yaşadığı çeşitli olaylardan dolayı yakınlarıyla görüşemeyen, onları bulamayan kişiler konuk edildi.