24 Ağustos 2025 Pazar / 1 RebiülEvvel 1447

Murat Dalkılıç, Erzurum Kültür Yolu Festivali'nde sahneye çıktı!

Erzurum Kültür Yolu Festivali'nin sekizinci gününde sahneye çıkan Murat Dalkılıç, şarkıları ve enerjik sahne performansıyla Erzurumlulara eğlenceli bir akşam yaşattı.

HABER MERKEZİ24 Ağustos 2025 Pazar 15:17 - Güncelleme:
Murat Dalkılıç, Erzurum Kültür Yolu Festivali'nde sahneye çıktı!

Murat Dalkılıç, Erzurum Kültür Yolu Festivali kapsamında Erzurum Etkinlik ve Miting Alanı'nda verdiği konserde on binlerce hayranıyla buluştu.

Erzurumlular Dalkılıç'ın "Adı Yok", "Dut", "Çatlat", "Aşinayız" gibi geçmişten günümüze sevilen şarkılarına büyük bir coşkuyla eşlik etti.

Dalkılıç sahnede yaptığı konuşmada, "Dünyanın en kalabalık festivallerinden bir tanesi Kültür Yolu Festivali'nde yıllar sonra Erzurum'da buluşmak bizim için gerçekten çok keyifli. Birbirimizi tanısak da tanımasak da hepimiz biriz. Hepimiz bu dünyanın vazgeçilmez parçalarıyız. Herkes bizden, biz herkesteniz" diye konuştu.

ÖNERİLEN VİDEO

Suçüstü yakalandı: Cüzdan hırsızlığı kamerada

Kapat
Video yükleniyor...