25 Nisan 2024 Perşembe / 17 Sevval 1445

Mustafa Topaloğlu sağlık durumu

Topaloğlu’nun kalbinde bulunan damarların tıkandığı ve bunun üzerine anjiyoplasti tekniğini kullanarak stent takıldığı bilgisine ulaşıldı.

26 Eylül 2018 Çarşamba 07:00 - Güncelleme:
Mustafa Topaloğlu sağlık durumu

Mustafa Topaloğlu’nun kalbinde bulunan damarların tıkandığı ve bunun üzerine anjiyoplasti tekniğini kullanarak stent takıldığı bilgisine ulaşıldı. Bu sabah saatlerine karşı rahatsızlanarak eşi tarafından hastaneye kaldırılan Topaloğlu’nun şu sıralar yoğun bakım ünitesinde uyutularak tedavisinin sürdüğü belirtildi. 

 

 

STENT TAKILDI

Topaloğlu’nun kalbinde bulunan damarların tıkandığı ve bunun üzerine anjiyoplasti tekniğini kullanarak stent takıldığı bilgisine ulaşıldı.

 

 

YOĞUN BAKIMDA TEDAVİSİ DEVAM EDİYOR

Bu sabah saatlerine karşı rahatsızlanarak eşi tarafından hastaneye kaldırılan Topaloğlu’nun şu sıralar yoğun bakım ünitesinde uyutularak tedavisinin sürdüğü belirtildi.

 

MUSTAFA TOPALOĞLU KİMDİR?

Mustafa Topaloğlu, Magazin programlarında daha çok Uzaylı Türkücü olarak anılır. Mayıs 2012'de Survivor adlı yarışma programına katılmıştır. Ayrıca Mustafa Topaloğlu, bir Obama hayranıdır ve Obama için bir tekli yayınlamıştır. Hilmi Topaloğlu'nun kardeşidir. Ayrıca 1990'larda kardeşi Hilmi Topaloğlu ile beraber Prestij Müziği kurmuştur. Oğlu Çağlayan Topaloğlu da müzisyendir.

Mustafa Topaloğlu, 1986 yılında şarkıcı Leyla Somer ile 4 yıl süren bir birliktelik yaşamıştır.İlk eşi Hasibe Hanımdan bir kızı ve Çağlayan Topaloğlu (d.1985) adında bir oğlu vardır.1998 yılından beri İmam nikahlı eşi Derya Abnat Hanımdan Irmak (d.2002) adında bir kızı, “Hilmi Uzay” (d.2006) adında bir oğlu var.Resmi nikahlı eşi Hasibe Hanım boşanmaya yanaşmadığı için, Mustafa Topaloğlu'nun kendisinden 25 yaş küçük imam nikahlı eşi Derya Abnat Hanım, “Topaloğlu” soyadını kullansın diye ünlü türkücünün babası tarafından kendi nüfusuna yazdırılmış. Survivor Ünlüler Gönüllüler'in ikincisi olan Survivor 2012'ye katılan Mustafa Topaloğlu eşiyle yaptığı telefon konuşmasıyla hafızalara kazınmıştı

Albümleri

Beraber

Beyaz Gelin

Bizim Dügün

Canım

Emine

Hedef Insanlık

Kafam Bozuk Bu Sıralar

Keyf

Konus

Makbule

Memisler

Muallim

Taktım

Yakarim Alim Allah