19 Nisan 2024 Cuma / 11 Sevval 1445

2018 Pantene Altın Kelebek adayları kimler

Pantene Altın Kelebek nasıl oy verilir Altın Kelebek oy verme nasıl olacak merak ediliyor. 2018 Pantene Altın Kelebek adayları kimler? Hürriyet okurlarının oyları ile belirlenen ve 32 dalda verilen Altın Kelebek Ödül törenine geri sayım başladı. Peki Pantene Altın Kelebek 2018 oyları nasıl verilecek araştırılıyor. Bu seneki Altın Kelebek aday isimleri kimler? 45. Pantene Altın Kelebek Ödülleri'ne bu yıl en çok ilgi gören internet dizileri de dahil edilirken, diğer ödüllerde olan 'En iyi DJ' kategorisi de eklenen bir diğer kategorilerden oldu.

25 Eylül 2018 Salı 07:00 - Güncelleme:
2018 Pantene Altın Kelebek adayları kimler

Pantene Altın Kelebek nasıl oy verilir 2018 Pantene Altın Kelebek adayları kimler merak ediliyor. Basın dünyasının merakla beklediği Altın Kelebek oy verme nasıl olacak araştırılıyor.  Pantene Altın Kelebek 2018 ödül töreninde hangi adaylar yer alacak? Kim hangi ödüle layık görülecek? Türkiye'nin en prestijli ödül töreni Pantene Altın Kelebek Ödülleri, bu yıl 9 Aralık'ta düzenlenecek. ''Pantene Yıldızı Parlayanlar'' ın ardından 38 kategori olan törende, hak yenmemesi için neredeyse tüm eser sahipleri aday gösterilirken, ilk tur oylama sona erdiğinde kategorilerde ki adaylar 10'a düşürülecek. 

 

Türkiye'nin en prestijli ödül töreni Pantene Altın Kelebek Ödülleri, bu yıl 9 Aralık'ta düzenlenecek. Halkın oylamasıyla belirlenen adaylara 38 kategoride verilecek ödüller için 21 Eylül'de başlayan oylamanın ilk turu 6 Ekim'de son bulacak.

 

YENİ KATEGORİLER EKLENDİ

45. Pantene Altın Kelebek Ödülleri'ne bu yıl en çok ilgi gören internet dizileri de dahil edilirken, diğer ödüllerde olan ''En iyi DJ'' kategorisi de eklenen bir diğer kategorilerden.

 

 

2018 Pantene Altın Kelebek detayları için tıklayınız

 

 

HALK BELİRLEYİCİ OLACAK

''Pantene Yıldızı Parlayanlar'' ın ardından 38 kategori olan törende, hak yenmemesi için neredeyse tüm eser sahipleri aday gösterilirken, ilk tur oylama sona erdiğinde kategorilerde ki adaylar 10'a düşürülecek. İlk tur da seçilecek olan projeler ise tamamen halk oylamasına dayalı olacak.

 

Bu yılın Pantene Yıldızı Parlayanları seçilen adaylar

 

 

 

Türkiye'nin en iyileri ödüllerine kavuşacak

Pantene Altın Kelebek oylamasında adaylar her yıl olduğu bu yıl da halkın oyları ile belirlenecek. Pantene Altın Kelebek jürisi tarafından belirlenen adayların yanı sıra halkımızdan oylamaya katılmak isteyenler, Jüri tarafından belirlenen isimler dışında bir isim eklemek isterse, 'diğer' seçeneği üzerinden kendi adaylarını aday listesine ekleyerek oyunu kullanabilecek. Her kategoride en yüksek oyu alan ilk 10 aday, oylamanın ikinci fazına ismini yazdırarak bu yılın kazananlarından biri olmak için yarışacak. Kariyerlerinin en ışıltılı dönüşümünü yaşayacak isimler, halkın ve jürinin oyları değerlendirilerek belli olacak ve 45. Pantene Altın Kelebek Ödül Töreni'nde ödülleri ile buluşacak. Bu yıl toplam 38 kategoride yarışacak adaylar 9 Aralık gecesi ödüllerine kavuşacak.

 

JÜRİ İNSİYATİFİ KISITLANDI

İkinci turda halkın etkisi daha fazla hissedilecek. Yarışmanın %70'i halk oylamasına dayalı olarak sonuçlanacak ikinci turda, jürinin insiyatifi %30 ile sınırlanacak. Halkın oy verme işlemi Pantene'nin resmi internet adresinden yapılacak.