30 Nisan 2024 Salı / 22 Ramazan 1445

Shakira’nın Vodafone Park İstanbul konseri coşkuyla izlendi

Dünyaca ünlü Kolombiyalı şarkıcı Shakira 11 yıl aradan sonra İstanbul’da hayranlarıyla buluştu. Birçok ünlü ismin akın ettiği Shakira konseri için uzun kuyruklar oluştu.

12 Temmuz 2018 Perşembe 07:00 - Güncelleme:
Shakira’nın Vodafone Park İstanbul konseri coşkuyla izlendi

ÖZEL HABER | Duygu TUNÇ

Lübnan asıllı 41 yaşındaki Kolombiyalı şarkıcı, söz yazarı, dansçı ve oyuncu Shakira, ‘’El Dorado Dünya Turnesi’’ kapsamında geldiği İstanbul’da, Vodafone Park’ta dün akşam sahne aldı. Sahne gösterileri ve danslarıyla adeta göz dolduran Shakira izleyenleri coşturdu. Ünlü şarkıcı Kenan Doğulu ve eşi oyuncu Beren Saat, Suzan Kardeş, şarkıcı Yonca Evcimik, oyuncu Ezgi Mola, manken Deniz Akkaya, Demet Özdemir, Nilgün Belgün ve birçok ünlü isimlerin de yer aldığı konserde sanatçı, Türkçe "Merhaba Türkiye" sözleriyle hayranlarını selamladı.

 

Beş farklı kostüm değiştiren Kolombiyalı şarkıcı Shakira, son albümünde yer alan parçaların yanı sıra aralarında "La La La", "Waka Waka" ve "Whenever, Wherever"in bulunduğu birçok sevilen parçasını seslendirdi. Ünlü şarkıcı konser sonunda "Sizi tekrar gördüğüm için çok mutluyum. Bir kez daha harika bir gece geçireceğiz. İyi eğlenceler" diyerek sevenlerine güzel bir mesaj bıraktı.

 

 

Hayranlarının saatler öncesinden Vodafone Park'ta uzun kuyruklar oluşturduğu konsere çok sayıda Türk ünlü isim de yer aldı.

 

 

 

BEREN SAAT- KENAN DOĞULU

 

 

HACI SABANCI- NAZLI KAYI

 

 

BUĞRA GÜLSOY

 

SHAKİRA KİMDİR?

Shakira 140 milyon dolarlık net serveti ile dünyanın en zengin Latin pop şarkıcları arasındadır. En fazla satan Kolombiyalı sanatçıdır. "Hips Don't Lie" teklisi günümüze kadar 10 milyon satarak son 10 yılın en çok satan teklisi olmuştur. 2010 yılında seslendirdiği Dünya Kupası şarkısı "Waka Waka" 5 milyon satarak, dünya kupası tarihinin en çok satan şarkısı olmuştur. Ayrıca şarkı Youtube'da 900 milyondan fazla izlenen klip olmuştur. Shakira; Amerika'da, Avustralya'da ve İngiltere'de 1 numaraya yükselen tek Güney Amerikalı sanatçı olmuştur.

Shakira aynı zamanda Kolombiya'da faaliyet gösteren Pies Descalzos adlı bir sivil toplum örgütünün kurucusu ve onursal başkanıdır. 6 yaşında ilk bestesini yapmıştır. Danslarını büyükannesinden öğrenmiştir. Ayrıca Shakira, içki ve kahve içmiyor, çikolataya bayılıyor. Bir röportajında "Bir çikolatadan daha iyi bir şey varsa o da daha fazla çikolatadır." demiştir. İspanyolca anadilidir. Akıcı bir şekilde İngilizce ve Portekizce konuşur. Ayrıca Fransızca, İtalyanca ve Arapça dillerini de biraz konuşabiliyor. 2011 yılında Harvard Üniversitesi tarafından Yılın Sanatçısı seçilmiştir. Son olarak Shakira, Hollywood Walk of Fame (Şöhretler Kaldırımı) de yıldız sahibi oldu ve burada yıldızı olan ilk Kolombiyalı ünvanını kazandı.