2 Ağustos 2025 Cumartesi / 8 Safer 1447

Ünlü spiker Roksan Kunter'in başı dertte!

Evli spiker 28 yaşındaki Roksan Kunter Özkan'ın karşılıksız aşk nedeniyle başı dertte.

5 Şubat 2015 Perşembe 07:00 - Güncelleme:
Ünlü spiker Roksan Kunter'in başı dertte!
Savcılığa başvuran Kunter, kendisine aşk mektupları yazıp evlenme teklif eden ve peşini bırakmayan Cem B.'den şikâyetçi oldu. Kunter'in talebi üzerine, Cem B. hakkında "tedbir kararı" verildi.
 
Osmanlı Padişahı II. Abdülhamit'in torunlarından Osman Nami Osmanoğlu'nun torunu ve eski basketbolcu Erman Kunter'in kızı olan Roksan Kunter Özkan, iki yıldır kurumsal iletişim yöneticisi Emir Özkan'la evli. Cem B. adlı kişi, Kunter'in çalıştığı İstanbul Maslak'taki özel bir televizyon kanalına dört ay önce bir aşk mektubu gönderdi ve Kunter'e evlilik teklif etti.
 
Son olarak işyerine de gelen Cem B.'den kurtulamayan Kunter savcılığa başvurdu. Mahkeme, tacizlerine devam eden Cem B. hakkında 'tedbir kararı' verdi.
 
Kaynak: Sabah

ÖNERİLEN VİDEO

Lüks teknelerin gözdesi oldular: Kayıkta gözleme mesaisi

Kapat
Video yükleniyor...