29 Nisan 2024 Pazartesi / 21 Sevval 1445

Yuvamdaki Düşman oyuncusu Ece Çeşmioğlu kimdir?

Ece Çeşmioğlu, Show TV'de yayınlanmaya başlayan Yuvamdaki Düşman isimli dizide Ceren rolüyle karşımıza çıkıyor. Yuvamdaki Düşman'da hayat verdiği Ceren karakteri yirmi yedi yaşında, oldukça güzel bir kadındır. Her zaman dış görünümüne, kıyafetlerine dikkat eder.

26 Ocak 2018 Cuma 07:00 - Güncelleme:
Yuvamdaki Düşman oyuncusu Ece Çeşmioğlu kimdir?

YUVAMDAKİ DÜŞMAN DİZİSİ GENEL BİLGİ

Yuvamdaki Düşman'da Ceren karakteri attığı her adımda izleyicilerin tüylerini ürpertecek. Huzur dolu bir ev içinde tatlı gülümsemesiyle herkesin sevgisini kazanmayı başaran genç bir kadının içinde gizlice büyüttüğü fırtınayla etrafında yaratacağı yıkıcı hasara sadece izleyiciler şahit olacak. Bugüne kadar kendi çabasıyla kazandıklarının kasıtlı olarak elinden alındığına kendini inandırmış olan Ceren, kaybettiklerini geri kazanmak için gözlerini tamamen karartacak. Ustaca manipülasyon taktikleriyle attığı her adımda ekran başındakilerin gerilimini arttıracak. İzleyiciler Ceren'in hep bir sonraki hamlesini merak edecek. Yuvamdaki Düşman psikolojik gerilim türündeki hikayesiyle ekranlara sıra dışı bir soluk getirecek.

 

 

Başrollerinde Nebahat Çehre, Ece Çeşmioğlu, Pamir Pekin ve Aslı Tandoğan’ın yer aldığı Yuvamdaki Düşman’da ayrıca Pelin Öztekin, Hakan Dinçkol, Rıza Akın, Doğaç Yıldız, Cansu Türedi, Sultan Köroğlu Kılıç gibi birbirinden başarılı isimler yer alıyor.

 

 

ECE ÇEŞMİOĞLU KİMDİR?

Genç Oyuncu Ece Çeşmioğlu Show TV’de başlayacak olan Yuvamdaki Düşman dizisinde bakıcı rolünü canlandırmaya hazırlanıyor. Yuvamdaki Düşman'da Ece Çeşmioğlu, kaybettiklerini kazanmak için Çifthanlı ailesine bakıcı olarak giren Ceren karakterine hayat veriyor.

Ece Çeşmioğlu 26 Kasım 1990 tarihinde İstanbul'da dünyaya gelmiştir. Boyu 1.63'tür. Hem dizilerde hem de filmlerde oyunculuk yapmaya devam eden oyuncu yeni dizi ile ekranlara dönerek sevenlerini mutlu etmiştir. İlk dizisi 2002 tarihinde Çocuklar Duymasın olmuştur. Ünlü Oyuncunun çıkışını sağlayan dizi ise İki Aile dizisidir. İki Aile dizisinde Ceren karakterini canlandırmıştır. Çeşmioğlu, şimdilerde Show TV’de yayınlanan Yüz Yüze dizisinde Zeynep karakterini canlandırmaktadır.

 

ROL ALDIĞI DİZİLER

Yüz Yüze / Zeynep / 2017

Muhteşem Yüzyıl: Kösem / Atike Sultan / 2016

Kalbim Yangın Yeri / Sevda Günsoy / 2016

Yaz’ın Öyküsü / Yaz / 2015

Öyle Bir Geçer Zaman ki / Ayça / 2012 – 2013

Firar / Bahar / 2011 – 2012

Eyvah Halam / Asya / 2008

İki Aile / Ceren Karaman / 2006 – 2008

Gümüş / Hilal / 2005

Nehir / 2005

Çocuğun Var Derdin Var / 2004

Çocuklar Duymasın / 2002