3 Mayıs 2024 Cuma / 25 Sevval 1445

İstanbullu Gelin izle 81.yeni bölüm fragmanı çıktı mı? İstanbullu Gelin 80. son bölüm izle Süreyya şokta!

Aslı Enver ve Özcan Deniz gibi güçlü isimlerin başrolde oynadığı İstanbullu Gelin dizisinde 80. yeni bölüm heyecanı yaşanıyor. İstanbullu Gelin yayınlandığı günden bu yana aldığı reytinglerle izleyiciler tarafından büyük beğeni topluyor. İstanbullu Gelin 80. son bölümde, Faruk gitmeye karar vermişken, Esma’nın hastalığı kendini gösteriyor. Çocuklarını kontrol etme hırsı yüzünden bir kez daha onlarla karşı karşıya gelen Esma ortalıktan kayboluyordu. İstanbullu Gelin 80. Son bölümde ise herkes yeni yollarda yürümeye çalışırken Süreyya geçmişin kapısını aralar, kapının ardında onu bambaşka bir yüzleşme beklemektedir. İstanbullu Gelin 80. yeni bölümünde neler olacak?Yeni bölümde ise neler yaşanacağı büyük merak konusu… İşte, İstanbullu Gelin 81. yeni bölüm fragmanı ve son 80. bölümde neler olduğu sorusunun cevabı…

14 Nisan 2019 Pazar 07:00 - Güncelleme:
 İstanbullu Gelin izle 81.yeni bölüm fragmanı çıktı mı? İstanbullu Gelin 80. son bölüm izle Süreyya şokta!

Star TV’nin sevilen dizisi İstanbullu Gelin’de yeni bölüm heyecanı yaşanıyor. İzleyiciler İstanbullu Gelin yeni bölümde neler olacağını merak ediyor. Yayınlandığı günden bu yana reytinglerde zirveye oynayan İstanbullu Gelin güçlü oyuncu kadrosu ve senaryo ekibiyle dikkat çekiyor. İstanbullu Gelin 80. Son bölümde, Herkes yeni yollarda yürümeye çalışırken Süreyya geçmişin kapısını aralar, kapının ardında onu bambaşka bir yüzleşme beklemektedir. İstanbullu Gelin 80. yeni bölümünde neler olacak? Seyirciler, “İstanbullu Gelin 81. yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı, 80. yeni bölümde neler oldu?” sorusuna yanıt arıyor. Merak edenler için hazırladığımız haberimizde bu soruların yanıtını bulabilirsiniz.

İSTANBULLU GELİN 81.YENİ BÖLÜM FRAGMANI İZLE


İstanbullu Gelin 81. yeni bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı. Yeni bölüm fragmanı yayınlanır yayınlanmaz sitemizden takip edebilirsiniz.

İSTANBULLU GELİN SON BÖLÜM İZLE

İSTANBULLU GELİN 80. BÖLÜMDE NELER OLUYOR?

Faruk’un açmayı planladığı restoran hem Süreyya hem de Faruk için yeni bir başlangıç olur.

Faruk’un açmayı planladığı restoran hem Süreyya hem de Faruk için yeni bir başlangıçtır. Faruk’un heyecanına ortak olmaya çalışan Süreyya’nın tanımlayamadığı bir iç huzursuzluğu vardır. Esma’nın hastalığının en ağır darbesi Osman’a iner. Dilara, Mert’e ve kendisine bir şans vermeye karar vermişken Adem’le yüzleşmek zorunda kalır. Adem’in gelişmeler karşısında öfkesi Fikret’le de arasında ekstra gerilime neden olur. Herkes yeni yollarda yürümeye çalışırken Süreyya geçmişin kapısını aralar, kapının ardında onu bambaşka bir yüzleşme beklemektedir.

 

İSTANBULLU GELİN SON BÖLÜMDE NELER OLDU? 79. BÖLÜM ÖZETİ

Faruk gitmeye karar vermişken, Esma’nın hastalığı kendini gösteriyor. Çocuklarını kontrol etme hırsı yüzünden bir kez daha onlarla karşı karşıya gelen Esma ortalıktan kayboluyor. Faruk annesinin yokluğunu fark ettiğinde Esma kafasında suçlamalarla baş etmeye çalışıyor.

ESMA HER ŞEYİ UNUTUYOR

Esma Sultan’ın hastalığının yeniden belirgin şekilde gündeme gelmesi konakta herkesin kendini sorguya çekmesine neden oluyor. Esma, Garip’i dinleyerek babasının üzerinde kurduğu baskıyı Faruk’un üzerinde kurmuyor. Esma hafızasını kaybediyor ve kimseyi hatırlamıyor. Ne yaşadıklarını ne de etrafındakileri hatırlamıyor. Faruk annesini Garip ile doktora gidiyor ve doktor sakin kalmalarını öneriyor. Evdekiler büyük bir hüzün yaşıyor. Adeta yıkılıyorlar. Ama yeniden dirilmeyi de biliyorlar. Bu arada Esma'nın Anastasia'yı ve Osman ile olan ilişkisini unutmasıyla Anastasia konaktaki işine dönüyor.

FARUK’UN YENİ HAYATI

Faruk için yeni bir dönem başlıyor. İşinden istifa edip annesi ile karşı karşıya gelen Faruk şimdi hem onun hastalığını kabullenmeye hem de yeni hayatına odaklanmaya çalışıyor. Faruk, yeni hayatının ilk günlerini Süreyya ile yaşıyor ve birlikte planlar yapıyorlar. Uzun süredir kafası soru işaretleri ile dolu olan Süreyya ise sevdiği adamın yeniden karşısında olmasına mutlu oluyor. Süreyya'nın anlam vermediği rüyaları ediyor. Faruk'un Süreyya'ya yaptığı sürprizle bu iki aşık için ye