19 Nisan 2024 Cuma / 11 Sevval 1445

11 Nisan reyting sonuçları açıklandı! 11 Nisan reyting sonuçlarının AB ve Total’de birincisi belli oldu!

11 Nisan reyting sonuçları az önce belli oldu. AB ve Total’de dün akşamdan beri büyük bir heyecanla belenen sonuçlar açıklandı. Bir Zamanlar Çukurova, Çarpışma, Jet Sosyete, Bizim Hikaye ve Avlu arasında geçen çekişmeden kimin galip geldiğini öğrenmek isteyen medya severler sonuçları öğrenmek için arama motorlarını taramaya başladı. 11 Nisan Perşembe günü AB ve Total’de Bir Zamanlar Çukurova gecenin birincisi olurken, Fatih Portakal ile FOX Ana Haber Bülteni de her iki kategoride de ikinci oldu. İşte merak ettiğiniz diğer detaylar...

12 Nisan 2019 Cuma 07:00 - Güncelleme:
11 Nisan reyting sonuçları açıklandı! 11 Nisan reyting sonuçlarının AB ve Total’de birincisi belli oldu!

11 Nisan Perşembe günü reyting sonuçları az önce belli oldu. Televizyon ekranlarında kıyasıya bir reyting mücadelesi yaşandı. Herkes, Çarpışma mı, Bir Zamanlar Çukurova mı, Bizim Hikaye mi yoksa Avlu mu? Lider olacak diye düşünürken AB’de ve Total’de kimlerin üst sıralarda olduğu açıklandı. Şekişmeden kimin galip geldiğini öğrenmek isteyen medya severler sonuçları öğrenmek için arama motorlarını taramaya başladı. 11 Nisan Perşembe günü AB ve Total’de Bir Zamanlar Çukurova gecenin birincisi olurken, Fatih Portakal ile FOX Ana Haber Bülteni de her iki kategoride de ikinci oldu. İşte merak ettiğiniz diğer detaylar...

11 NİSAN REYTİNG SONUÇLARI

AB

TOTAL

4 NİSAN REYTİN SONUÇLARI

AB 

TOTAL

REYTİNG NEDİR?
 
Ölçümünün İngilizce karşılığı Audience Measurement olup, izlenme oranı, izlenme payı ve benzer verilerin sağlanması amacıyla yapılan ölçümlerin tümüdür.
 
İzleyici Oranı (reyting) ortalama izlenme oranıdır. Bir program diliminde veya zaman diliminde her dakikaya düşen ortalama izleyici yüzdesini gösterir.
 
İzlenme Payı, bir kanalın belli bir zaman diliminde toplam izleyiciden almış olduğu payı gösterir. TNS ölçümün yapılacağı illerde bir araştırma yaparak orada yaşayanların bölgede yaşayan insanların demografik özellikleri ve sosyo-ekonomik statüleri hakkında ayrıntılı bilgi toplar. Ardından söz konusu bölgenin yapısını temsil etme yeteneğine sahip ailelerden oluşan bir izleyici paneli oluşturulur.