25 Nisan 2024 Perşembe / 17 Sevval 1445

12 Nisan reyting sonuçları açıklandı! İşte Hercai, Payitaht Abdülhamid, İstanbullu Gelin reyting sıralaması

12 Nisan reyting sonuçları açıklandı mı? 5 Nisan Cuma günü AB, Total ve ABC1’de Hercai’nin ortalığı kasıp kavurduğu günden sonra haftanın son gününde kimin birinci olacağı herkes tarafından merak ediliyor. 12 Nisan Cuma günkü reyting yarışında kim kazanacağı medya severler arasında şimdiden tartışma konusu... Sonuçlar açıklanır açıklanmaz sizinle paylaşacağız. Geçen hafta hercai dizisi hem AB’de hem Total’de birinci olurken onu dizi kategorisinde AB’de Payitaht Abdülhamid, Total’de Arka Sokaklar izlemişti. İşte haberimizin ayrıntıları...

13 Nisan 2019 Cumartesi 07:00 - Güncelleme:
12 Nisan reyting sonuçları açıklandı! İşte Hercai, Payitaht Abdülhamid, İstanbullu Gelin reyting sıralaması

12 Nisan reyting sonuçları açıklandı mı? Haftanın son gününde kazananın kim olacağı herkes tarafından merak ediliyor. 5 Nisan Cuma günü ATV’de ekranlara gelen Hercai dizisinin ortalığı yıktığı günden sonra 12 Nisan Cuma günkü reyting yarışında kim kazanacağı herkes tarafından merak ediliyor. Sonuçlar açıklanır açıklanmaz sizinle paylaşacağız. Geçen hafta hercai dizisi hem AB’de hem Total’de birinci olurken onu dizi kategorisinde AB’de Payitaht Abdülhamid, Total’de Arka Sokaklar izlemişti. İşte haberimizin ayrıntıları...

12 NİSAN REYTİNG SONUÇLARI

12 Nisan 2019 reyting sonuçlarına göre ATV'nin Hercai dizisi zirveyi kaptı.Totalde Hercai birinci, Kanal D'de yayınlanan Arka Sokaklar üçüncü oldu. Dördüncü sırada Hercai(ÖZET), beşinci sırada ise Arka Sokaklar(ÖZET) yer aldı. AB grubunda da Fatih Portakal ile Fox Ana Haber zirvede yer aldı. Hercai ikinci, İstanbullu Gelin üçüncü oldu.

5 NİSAN RAYTİNG SONUÇLARI

AB

TOTAL

ABC1

REYTİNG NEDİR?
 
Ölçümünün İngilizce karşılığı Audience Measurement olup, izlenme oranı, izlenme payı ve benzer verilerin sağlanması amacıyla yapılan ölçümlerin tümüdür.
 
İzleyici Oranı (reyting) ortalama izlenme oranıdır. Bir program diliminde veya zaman diliminde her dakikaya düşen ortalama izleyici yüzdesini gösterir.
 
İzlenme Payı, bir kanalın belli bir zaman diliminde toplam izleyiciden almış olduğu payı gösterir. TNS ölçümün yapılacağı illerde bir araştırma yaparak orada yaşayanların bölgede yaşayan insanların demografik özellikleri ve sosyo-ekonomik statüleri hakkında ayrıntılı bilgi toplar. Ardından söz konusu bölgenin yapısını temsil etme yeteneğine sahip ailelerden oluşan bir izleyici paneli oluşturulur.